Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member
    Join Date
    October 4th, 2007
    Posts
    109
    Linkshare doesn't work in IE 7
    I have this strange problem. One day, about 3 or 4 months ago, (maybe after an upgrade from MS?) my connections to ANY links from linkshare stopped working in IE 7.

    This means that all redirects and even the LS login (to get my daily sales stats) don't work. I can't figure out what it is, but it's only for Linkshare. All other affiliate networks work fine.

    Luckily I have another computer with IE 6 installed, so I can still access LS links and the LS front end, but it's a pain to have to switch computers just for LS.

    Has anyone ever encountered such a problem with LS and IE 7?

    Help!

    -- Racer

  2. #2
    ABW Founder Haiko de Poel, Jr.'s Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    New York
    Posts
    21,609
    NOPE.

    Continued Success,

    Haiko
    The secret of success is constancy of purpose ~ Disraeli

  3. #3
    Member
    Join Date
    October 4th, 2007
    Posts
    109
    So it must be some security setting?

  4. #4
    ABW Ambassador kse's Avatar
    Join Date
    November 29th, 2005
    Posts
    2,511
    I have been using IE7 eversince it came out never a problem with linkshare.

  5. #5
    ABW Ambassador VampireSkunk's Avatar
    Join Date
    May 24th, 2007
    Location
    South East Asia
    Posts
    1,045
    I also can't log into Linkshare using Vista and IE7 - haven't been able to figure out why not

  6. #6
    Moderator bibby's Avatar
    Join Date
    November 6th, 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,315
    I haven't had a problem either. Have you tried using the latest version firefox? Tis way, you could use the same computer, just a different browser for LS.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    25
    LinkShare and IE7 work fine for me too, but I think you would be better off running Firefox anyway. IE is a horribly insecure and bloated browser.

  8. #8
    Member
    Join Date
    October 4th, 2007
    Posts
    109
    Well, it looks like Firefox works just fine. I guess I'll be using that browser from now on.

    Thanks!

  9. #9
    ABW Ambassador VampireSkunk's Avatar
    Join Date
    May 24th, 2007
    Location
    South East Asia
    Posts
    1,045
    Firefox works for me, too, but using IE7 on the same Vista PC I can't log on to Linkshare and my affiliate links don't work.

    It's all very well to use Firefox but if our site visitors are using IE and it doesn't work?

    I'd like to get to the bottom of this. Can't see anything obvious in the Internet Options that might cause it.

  10. #10
    ABW Ambassador VampireSkunk's Avatar
    Join Date
    May 24th, 2007
    Location
    South East Asia
    Posts
    1,045
    Just compared my IE version with Haiko's screenshot, and I have a later version using 256-bit encryption. Wonder if that's why...

  11. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. CJ API doesn't work
    By sat_moonstruck in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 1
    Last Post: May 21st, 2009, 05:04 AM
  2. Why Democracy Doesn't Work
    By affninja in forum California Affiliate Tax
    Replies: 2
    Last Post: April 8th, 2009, 06:33 PM
  3. AAQ at CJ doesn't work!
    By profind in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 25
    Last Post: December 26th, 2007, 08:11 AM
  4. why doesn't this work?
    By matte in forum WebMerge (Fourthworld.com)
    Replies: 3
    Last Post: March 23rd, 2004, 01:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •