Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Nunya, Business
    Posts
    23,684
    I uploaded about 20 pages today, and when i went to check them just now on 4 of them i get;

    Runtime Error!
    Program: C:\Program Files\Internet Exploret/iexplore.exe

    -pure virtual function call

    What is that? I've never seen that before. Thanks

    "The successful man is the average man, focused."

  2. #2
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    742
    Did you take the address in your msg from the address bar or did you type it? Your address is showing "Internet Exploret" so I would assume you typed it. Have never seen that before either, but if you're checking your pages after uploading them, why is the address pointing to your C drive? Could also be a virtual memory error in that you've used up all your virtual memory.

  3. #3
    Newbie Affiliate Ian's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,540
    Trust, there is a typo in that url, I am guessing it just on this board and not from the original error msg.

    I think this one has something to do with IE6 playing streaming audio. Do your pages have this?

    Maybe this will help: http://support.microsoft.com/default...;EN-US;Q299318

    Ian Lee, M.Sc.

    Internet Marketing Strategist / Affiliate Manager
    EYI, Inc.
    ilee_NO_SPAM@eyi.us
    http://www.eyiproducts.com
    604-596-9766

    Personal Sites: ADS-Links.com | HealthCastle.com

    [This message was edited by Ian @ EYI on September 12, 2003 at 01:40 PM.]

    [This message was edited by Ian @ EYI on September 12, 2003 at 01:41 PM.]

  4. #4
    Newbie Affiliate Ian's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,540
    meesed up my text, edited.

  5. #5
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Nunya, Business
    Posts
    23,684
    I typed that in so it should have been Explorer not Exploret

    I deleted the pages, not sure what that was about. I uploaded 20 pages yesterday, then last nite went to look at them and on 4 of them, they wouldn't load all the way, my logo was the only thing that didn't load, and i moved my mouse over it and clicked and that message came up. I have no idea, will try redoing those pages later.

    "The successful man is the average man, focused."

  6. #6
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Mi.
    Posts
    291
    Did you exceed your disk space limit?
    That will cause some errors.

    Have you Screened your
    advertisers lately? For shortened cookie durations , Parasites,
    Location of 1-800 numbers, cookie overwriting pop ups, cookie overwriting emails...Traffic leaks on their own web pages. Have you done any test purchases lately? and more...are your web pages being framed?

  7. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Error 500 - Internal server error
    By TrishaLyn in forum Blogging, Mobile and Social Media
    Replies: 3
    Last Post: March 15th, 2010, 08:33 PM
  2. What is Answerworks Runtime?
    By Thomas A. Rice in forum Midnight Cafe'
    Replies: 1
    Last Post: March 31st, 2008, 03:39 PM
  3. Kimmyshop runtime error
    By mellie in forum ShareASale - SAS
    Replies: 1
    Last Post: June 23rd, 2007, 05:10 PM
  4. runtime error
    By tripa in forum Midnight Cafe'
    Replies: 4
    Last Post: February 19th, 2002, 08:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •