Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    August 12th, 2006
    Posts
    8
    AQAM no data?
    Using latest Dyse View.pl and latest version of make.pl.

    When trying to run make.pl getting:

    *** FATAL ERROR ***
    no items found in datafeed

    Are they having problems with their datafeed??

  2. #2
    Comfortably Numb John Powell's Avatar
    Join Date
    October 17th, 2005
    Location
    Bayou Country, LA
    Posts
    3,432
    I had checked my AQAM in a while and today I see there are no pages showing. I guess the cron sucked up the bad feed.

    Happy Edit: Got it to work using the May 15th beta of make.pl
    Last edited by bumpaw; June 21st, 2008 at 06:31 PM.


  3. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: October 9th, 2010, 08:59 PM
  2. AqAM Datafeed Error
    By John Powell in forum Cusimano.com Scripts
    Replies: 5
    Last Post: August 31st, 2009, 12:24 AM
  3. Aqam and 1and1 web host
    By ruelluis in forum Cusimano.com Scripts
    Replies: 5
    Last Post: June 25th, 2008, 04:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •