Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    June 8th, 2008
    Posts
    9
    iframing CB offers
    HI All

    When iframing a clickbank offer (I know it's gray area, but still..), the following glitch happens on iexplorer: when users press on the buy button, they get to the clickbank payment page. At this stage, the URL on the browser changes from mydomain.com to https://ssl.clickbank.net/order/orderform.html?...... and the back button is inactive.

    Someone knows this issue?

    Thanks.

  2. #2
    ABW Ambassador 2busy's Avatar
    Join Date
    January 17th, 2005
    Location
    Tropical Mountaintop
    Posts
    5,636
    It is a secure page. You can't run a secure page via iframe.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    June 8th, 2008
    Posts
    9
    Thanks 2busy,

    Ok, I can't run it in the iframe...
    But why the back button doesn't work?
    Is there some way to make it work?
    I think it affects conversions.

    ps the back button works on firefox ..

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    August 23rd, 2008
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by nator
    Thanks 2busy,

    Ok, I can't run it in the iframe...
    But why the back button doesn't work?
    Is there some way to make it work?
    I think it affects conversions.

    ps the back button works on firefox ..


    It is likely that the browser issue. And why do you use ifram ?

  5. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •