Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ABW Ambassador joyaz's Avatar
    Join Date
    September 27th, 2007
    Location
    Arizona
    Posts
    516
    WalMart feed - most everything's inactive?
    As soon as I choose replacement products for the inactive ones from WalMart, I see they are also inactive as soon as I return to the dashboard.

    Maybe, just maybe, one out of 10 chosen might "stick" and be active.

    So for now I'm just avoiding WalMart products entirely because it's just way too much work. I have reported this to support.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    August 11th, 2007
    Location
    Tennessee
    Posts
    8
    I heard something on the radio this morning about WalMart lowering prices for the holiday season and as a result I'm wondering if they're dropping product because if falls below a programmed margin range? Maybe this is the reason you're seeing inactive product.

  3. #3
    ABW Ambassador joyaz's Avatar
    Join Date
    September 27th, 2007
    Location
    Arizona
    Posts
    516
    It finally seems to be back to normal. I just replaced 16 inactive products in a shop and they all stuck - none bounced back as inactive right away.

  4. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Can't tell what's inactive
    By joyaz in forum PopShops
    Replies: 10
    Last Post: May 10th, 2010, 10:23 AM
  2. Inactive products
    By boningroup in forum PopShops
    Replies: 16
    Last Post: September 18th, 2008, 12:31 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: November 30th, 2007, 10:02 PM
  4. Get (XML) Data feed from walmart
    By polsend in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 1
    Last Post: May 10th, 2007, 08:49 PM
  5. Walmart's Data feed
    By faction in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 4
    Last Post: May 5th, 2006, 05:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •