Results 1 to 18 of 18
  1. #1
    ABW Ambassador Georgie Peri's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Norwalk, CT
    Posts
    846
    Question ASP - Datafeed Client
    Greetings!

    Was wondering if theres ever going to be a ASP verison of the datafeed client?

    I cant / dont want run PHP :\


    Thanks!

  2. #2
    ABW Ambassador 2busy's Avatar
    Join Date
    January 17th, 2005
    Location
    Tropical Mountaintop
    Posts
    5,636
    Run php Magi, you'll like it

  3. #3
    ABW Ambassador Georgie Peri's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Norwalk, CT
    Posts
    846
    Quote Originally Posted by 2busy
    Run php Magi, you'll like it
    I'm PHP clueless ..

  4. #4
    ABW Ambassador 2busy's Avatar
    Join Date
    January 17th, 2005
    Location
    Tropical Mountaintop
    Posts
    5,636
    I was too when I put my first one up. They will help you get it going. If you can do css and a little html that's enough to make it work.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    May 6th, 2008
    Posts
    29
    Question
    Quote Originally Posted by 2busy
    I was too when I put my first one up. They will help you get it going. If you can do css and a little html that's enough to make it work.
    Who is they?

  6. #6
    ABW Ambassador Georgie Peri's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Norwalk, CT
    Posts
    846
    Quote Originally Posted by Squerry
    Who is they?

    They = Shareasale ..

    I'm not going to install PHP on my windows server so i guess i cant use that datafeed feature they have ...

  7. #7
    ABW Ambassador Bob Lawrence's Avatar
    Join Date
    July 2nd, 2007
    Posts
    1,090
    Magi,

    I believe you can use MS Office, and Info Path if my feble memory is correct.
    I'm sure others know how.
    Where's the Great Life of Affiliate Marketing Hiding?

  8. #8
    ABW Ambassador 2busy's Avatar
    Join Date
    January 17th, 2005
    Location
    Tropical Mountaintop
    Posts
    5,636
    They = Shareasale
    No, You posted your question in the AvantLink forum so it appeared you were speaking of AvantLink. If you were speaking about SAS this is the first I knew that SAS offers a php datafeed client. AvantLink does offer a php datafeed client and they (AvantLink) offer support to help you get going with it.
    The domain would be hosted on a UNIX server with php installed. You can have more than one domain.

  9. #9
    ABW Ambassador Georgie Peri's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Norwalk, CT
    Posts
    846
    Quote Originally Posted by 2busy
    No, You posted your question in the AvantLink forum so it appeared you were speaking of AvantLink. If you were speaking about SAS this is the first I knew that SAS offers a php datafeed client. AvantLink does offer a php datafeed client and they (AvantLink) offer support to help you get going with it.
    The domain would be hosted on a UNIX server with php installed. You can have more than one domain.
    lol omg ur so right i meant AvantLink .. lol not SAS ... geez to many things happening over here and i wasnt paying attention

  10. #10
    ABW Ambassador Georgie Peri's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Norwalk, CT
    Posts
    846
    Question
    Been a couple of days .. is it safe to say .. no ASP Verison of the datafeed client will be available?


    Thanks!

  11. #11
    Influencer Marketing GravityFed's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Ithaca & Park City
    Posts
    3,338
    Magi,

    Happy New Year. Sorry it took a while to answer your question. Right now we do not plan to offer an ASP version of the datafeed client web service.

    As a possible solution for you....have you taken a look at our Affiliate API? Although it's not a packaged client, you could do similar things and use whatever server side language you would like.

    If you have any specific questions on the API please email support/at/avantlink.com and someone will get back to you promptly.

    Thanks! Gary M

  12. #12
    ABW Ambassador Georgie Peri's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Norwalk, CT
    Posts
    846
    Quote Originally Posted by Gary-AvantLink
    Magi,

    Happy New Year. Sorry it took a while to answer your question. Right now we do not plan to offer an ASP version of the datafeed client web service.

    As a possible solution for you....have you taken a look at our Affiliate API? Although it's not a packaged client, you could do similar things and use whatever server side language you would like.

    If you have any specific questions on the API please email support/at/avantlink.com and someone will get back to you promptly.

    Thanks! Gary M
    Thanks !
    I'll check it out..

  13. #13
    ABW Ambassador Georgie Peri's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Norwalk, CT
    Posts
    846
    Question
    Ok so i gave in .. I found a PHPISAPI for IIS 5 ..

    I have the basic page loading (shop.php) .. but .. the URL or ROOT URL is pointing to my domain name ,, but not the URL that is noted in the dataclient generator? Is there any way to change it to use the site URL thats listed under your account ? or like when your doing the Datafeed client .. that Drop down selection where it lists your sites ..

    IE
    http://www.Domain.com

    What i use
    http://www.Domain.com/Stores

    Do I have to set this up somewhere?

    Kind regards
    Last edited by Georgie Peri; January 3rd, 2009 at 11:33 AM.

  14. #14
    Influencer Marketing GravityFed's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Ithaca & Park City
    Posts
    3,338
    Magi,

    I am traveling for a few days, and to be honest I'm not sure what you mean.

    Could you email support/at/avantlink.com, or open a ticket? Someone from the support team will be happy to help you out.

    Gary M

  15. #15
    ABW Ambassador Georgie Peri's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Norwalk, CT
    Posts
    846
    Quote Originally Posted by Gary-AvantLink
    Magi,

    I am traveling for a few days, and to be honest I'm not sure what you mean.

    Could you email support/at/avantlink.com, or open a ticket? Someone from the support team will be happy to help you out.

    Gary M
    I'll go ahead and open up a ticket!


    ~~
    And to give some detail of my problem - for anyone maybe reading this thead -

    When I'm using the dynamic dataclient

    The Navigation will use just the root domain...

    My site for Aff related stuff isnt on the root domain / its on a sub folder ..

    So if i was to use the dynamic dataclient on

    www.domain.com/store/

    The Navigation wont work ..

    But
    if you have it on the root

    www.domain.com

    it works fine

    ~~~
    I'm just trying to figure out how to change that so it works on a sub folder!

  16. #16
    ABW Ambassador 2busy's Avatar
    Join Date
    January 17th, 2005
    Location
    Tropical Mountaintop
    Posts
    5,636
    Support can help you out better than I can, but I do know I originally needed to make a new directory for the includes and another directory for each shop. The URI ends up as http://www.domain.com/merchant/shop/shop.html using straight php with AddHandler. Your setup is very likely different with a IIS server. Maybe try making a directory for the client and one for the shop template inside your domain.com/stores directory?

    With AvantLink the fastest way to get help is to email support at avantlink com. Umm they don't work weekends though.

  17. #17
    ABW Ambassador Georgie Peri's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Norwalk, CT
    Posts
    846
    So i have .. Succesfuly been able to use "PHP" inside ASP!!!

    But im running into problems with the CSS thats auto plugged in the dataclient code ..

    Is there a option to have no CSS ?

    If not, I can do replacements of text - that just gonna take a while on my side!


    Also - because of the way im doing the intergration - the "REF" tag thats for the clickthrus doesnt show the whole URL of the page its coming from ..

    Would that be a issue ?

    And lastly - on the product pages, for the reviews .. theres a image that I dont have locally "images/0stars.png" - i assume this is for ratings..

    Is this suppose to be for me to pick whatever images? or was this suppose to be on your servers somewhere .. right now its coming up with a big X because its trying to load from my server and i dont have that image(s)...
    OpA! Giasou Ti kanies!

  18. #18
    ABW Ambassador 2busy's Avatar
    Join Date
    January 17th, 2005
    Location
    Tropical Mountaintop
    Posts
    5,636
    The default setting for the css are supposed to be set by you on your css file. A list of the settings to adjust is included with the client but you need to alter that to fit your site for it to look good. The 0stars.png is totally new to me, they keep improving things, lol. You should send a note to support at avantlink com to get specific answers like that.
    I guess it is time for me to set up a new merchant and find out what's new

  19. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Wordpress / Web Service Datafeed Client
    By Georgie Peri in forum AvantLink -AV
    Replies: 10
    Last Post: April 27th, 2010, 12:01 AM
  2. Datafeed client / Broken Images
    By Georgie Peri in forum AvantLink -AV
    Replies: 2
    Last Post: February 23rd, 2009, 05:43 PM
  3. Web Developer ASP / ASP.NET and PHP.
    By Murray Newlands in forum Job Postings
    Replies: 0
    Last Post: July 24th, 2007, 05:23 AM
  4. Poll: ASP, ASP.NET or PHP
    By PatrickAllmond in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 9
    Last Post: October 5th, 2005, 09:38 AM
  5. ASP Scripts to Download Datafeed
    By mikey9 in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 19
    Last Post: November 3rd, 2003, 10:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •