Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    69
    AE in a Subcategory
    I am trying to add a search box where I can make use of my AE script rather than an Amazon search box.
    If I crate the search box and place it in the regular html section it will work.
    http://www.bestsellersworld.com/maytest2.htm
    However, if I place the search box in a subcategory like "Reviews" it does not work.
    http://www.bestsellersworld.com/revi...t_tiffanys.htm

    What do I have to do to get the search box to work under my Review category?

  2. #2
    Member
    Join Date
    March 16th, 2005
    Posts
    59
    You would need to put the full url in the form. At the moment you just have it as <FORM ACTION="cgi-bin/ae/ae.pl" You would need to put <FORM ACTION="http://www.bestsellersworld.com/cgi-bin/ae/ae.pl"

  3. #3
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    69
    Smile
    Thanks. Works great now.

  4. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Problem Getting Subcategory Feeds
    By Phil Kaufman aka AffiliateHound in forum GoldenCAN
    Replies: 14
    Last Post: February 22nd, 2008, 10:55 AM
  2. Using subcategory as a name
    By jgoddard in forum WebMerge (Fourthworld.com)
    Replies: 1
    Last Post: September 14th, 2007, 09:39 AM
  3. Help with LowerLevel Subcategory page
    By kbrock in forum WebMerge (Fourthworld.com)
    Replies: 2
    Last Post: January 5th, 2007, 12:06 PM
  4. Items on subcategory
    By RobH in forum WebMerge (Fourthworld.com)
    Replies: 1
    Last Post: February 7th, 2004, 03:40 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: November 19th, 2003, 06:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •