Results 1 to 2 of 2

Thread: How to change my sitename in the link generated

  1. #1
    Join Date
    May 9th, 2006
    Question How to change my sitename in the link generated
    I noticed that the links under "Make Links" or in Data Feed contains our site name. However, we want to add a new site to replace the current domain name. Is it possible that we change the site names in our links?


  2. #2
    Affiliate Network Rep
    Join Date
    July 6th, 2008
    can you provide me with an example of what you are currently seeing? i should be able to walk you through whatever you need from there



  3. Newsletter Signup

Similar Threads

  1. Generated product link goes to merchant homepage, not the product
    By DavidPesta in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 4
    Last Post: December 9th, 2007, 05:52 PM
  2. Change link to encrypt link, How..?
    By java_boy in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 0
    Last Post: September 8th, 2004, 12:12 AM
  3. GoCollect link change
    By Radegast in forum Scripts
    Replies: 5
    Last Post: June 22nd, 2004, 11:00 AM
  4. Affilliate link not working in allposter generated pages
    By diverjones in forum Scripts
    Replies: 4
    Last Post: December 12th, 2003, 07:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts