Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,269
    I know it's just me and everyone around me can access them fine, but all I get when I go to either page (with or without the www.) is 'cannot find server' - anyone know what I can do to access it again?

    ___________________________
    A page a day keeps the buzzards away.

  2. #2
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,403
    Do you have a hosts.-file on your PC? If yes look into it.

    carneol

  3. #3
    Animal Lover
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    oz
    Posts
    1,210
    I can get in fine Samy.

    Oscar

  4. #4
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,269
    Yeah of course I do.... and nothing in it is blocking adsense or adwords.

    If anyone knows what you have to ADD to your hosts file to access a problem site, please let me know.

    ___________________________
    A page a day keeps the buzzards away.

  5. #5
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,403
    Is it the sam file or the hosts-file from kazaa?
    If it is the last mentionned you should try to rename it and then try again to login.

    carneol

  6. #6
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,403
    BTW, I deleted the hosts-file from kazaa without any problems , and that is what I generally recommend.

    carneol

  7. #7
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,269
    No it's not... and I wouldnt recommend deleting the hosts file.

    Either way I just installed netscape (i recently reformatted and hadn't gotten it back yet) and I can access adsense using netscape.

    ___________________________
    A page a day keeps the buzzards away.

  8. #8
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,403
    The kazaa hosts-file is really good for nothing and the only way to treat it is to delete it and all problems are gone.

    carneol

  9. #9
    Full Member Jungleland's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    357
    Try flushing your IE cache, if you haven't already.

    You could also try flushing you dns cache, go to DOS and do an: ipconfig /flushdns

    If you are using a proxy in IE, you could try disabling the proxy to see if you can get in.

    "Don't let yesterday take up to much of today."

  10. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Google Adsense / Adwords
    By Georgie Peri in forum Affiliate Tax Laws
    Replies: 6
    Last Post: September 13th, 2009, 02:48 PM
  2. The Difference between Adwords and Adsense
    By webworker in forum Search Engine Optimization
    Replies: 15
    Last Post: August 14th, 2009, 08:10 AM
  3. want to go beyond adsense and adwords
    By Brad Jensen in forum Introduce Yourself
    Replies: 1
    Last Post: November 12th, 2007, 10:56 AM
  4. Those using adwords/adsense...
    By simcat in forum Search Engine Optimization
    Replies: 5
    Last Post: April 26th, 2007, 04:59 PM
  5. Adwords/Adsense
    By dollardaze in forum Search Engine Optimization
    Replies: 2
    Last Post: November 25th, 2004, 11:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •