Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    September 30th, 2010
    Posts
    9
    Associate Engine - Going straight to Amazon?
    Up until yesterday everything seemed to be going fine with my associate engine based website. I had not touched the site for a couple of weeks and the site was looking good. Yesterday the site decided to go straight to Amazon.
    Even when checking the site via this.. http://www.mydomain.com/cgi-bin/ae.pl and replacing the domain with my domain name, it goes to Amazon.

    As I have not touched my website in a couple of weeks, what could cause this?
    Change of mode or browse number? What is the easiest way to get the site back without doing a complete upload again?

    The cached version of my website via Google looks fine.

    Kindle Textbooks (1 - 20) - kindletextbooks.info Kindle Textbooks

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    July 16th, 2009
    Posts
    6
    Question No Results Found
    I am also getting "No results found" on searches that had been working for months and years.

    I wonder if Amazon changed something and we need a an updated version of AsoociateEngine?

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    September 30th, 2010
    Posts
    9
    I'm wondering the same thing. If it kept my amazon associates ID when it gets redirected, I'd be somewhat happier at the moment.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1
    echo that
    glad i'm not the only one with this problem. i did upgrade to the new release Aug '10, but no luck w/ that either. hoping Admin can work his magic asap

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    July 16th, 2009
    Posts
    6
    Question No Results Found
    I am now convinced that the problem is on the AE script side, and is not my own, because one of Cusimano's sample sites is showing the same "No results found" problem:
    Last edited by Greg Rice; October 19th, 2010 at 07:08 PM. Reason: Removed keyword stuffed link.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    September 30th, 2010
    Posts
    9
    It looks to be that way. I sent an email to support a few hours ago but I have not yet heard back. For reference, here is my website which now goes straight to Amazon...

    All was fine a couple of days ago and I have not touched the script since October 1st.
    Last edited by Greg Rice; October 19th, 2010 at 07:08 PM. Reason: Removed keyword link

  7. #7
    ABW Ambassador cusimano's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,369
    Amazon changed something at their end. Working on an AE update.

    FYI, when redirection happens, AE always redirects with your amazon ID (unless you have no key or your key has expired). The ID may not appear in the web browser's Address bar because amazon's website does its own redirection thus making it appear there was no ID. That is, AE redirects to amazon with an ID, amazon does some processing and redirects to an amazon url that has no ID. All you see is the last url.

    Yours truly,
    Cusimano.Com Corporation
    per: David Cusimano
    Affiliate Tools: Datafeed Merge

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    September 30th, 2010
    Posts
    9
    David, thank you very much for the quick response and explaining the whole redirection thing.

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    April 26th, 2005
    Posts
    2
    I have the same problem
    I have the same problem but I have started getting problems with other Amazon scripts (since about two days ago).

    Let me know when the updated script is available.

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    July 16th, 2009
    Posts
    6
    Exclamation Everything works now?
    Okay, weirder than weird .... all my AE pages are now working again!


    Barbara

  11. #11
    Newbie
    Join Date
    July 16th, 2009
    Posts
    6
    Thank you!
    Thank you David for the update!!

    I just applied it, and everything is working nicely again.


    Barbara

  12. #12
    ABW Ambassador cusimano's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,369
    ae.pl v10.10.20 released. Download from:
    Associate Engine Script : Download

    Install it and also obtain an AWS Access Key. See:
    Associate Engine Script : Access Key

    The old version (and also the new version without your own AWS Access Key) will work intermittently for now.

    The problem is caused because Amazon has recently introduced "Efficiency Guidelines" that impose a limit on how many requests can be made per hour per AWS Access Key. For simplicity of configuration, all ae.pl's everywhere shared one AWS Access Key (hard-coded into ae.pl). That meant that AWS requests from all ae.pl's everywhere were being counted towards a single AWS Access Key. All those AWS requests across all ae.pl's occasionally exceeded the Efficiency Guidelines limits thus causing Amazon to return no data to AE. The solution is for you to install the latest AE (which lets you configure the AWS Access Key) and obtain and install your own AWS Access Key. FYI, other Amazon scripts from other software vendors will exhibit the same problem if they also use a shared AWS Access Key.

    Yours truly,
    Cusimano.Com Corporation
    per: David Cusimano
    Affiliate Tools: Datafeed Merge

  13. #13
    ABW Ambassador cusimano's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,369
    Some users who downloaded AE v10.10.20 still had problems.
    I have released AE v10.10.20b to fix that. Get it from:
    Associate Engine Script : Download

    Yours truly,
    Cusimano.Com Corporation
    per: David Cusimano
    Affiliate Tools: Datafeed Merge

  14. #14
    Newbie
    Join Date
    September 30th, 2010
    Posts
    9
    b seems to be working great!!!

    Thank you very much!!!

  15. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Associate o Matic vs Associate Engine
    By iamcurious in forum Amazon
    Replies: 3
    Last Post: January 21st, 2009, 07:46 PM
  2. newbie need help: Amazon Associate Engine & TOS
    By louislkm1981 in forum Amazon
    Replies: 1
    Last Post: June 29th, 2006, 08:56 AM
  3. Associate Engine
    By reaper in forum Cusimano.com Scripts
    Replies: 3
    Last Post: January 18th, 2006, 02:42 PM
  4. Hi -Associate Engine
    By salvatore in forum Introduce Yourself
    Replies: 2
    Last Post: February 6th, 2005, 09:22 AM
  5. Need Some Help with Associate Engine
    By bandi in forum Cusimano.com Scripts
    Replies: 1
    Last Post: October 30th, 2004, 01:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •