Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    January 17th, 2005
    Posts
    9
    Hi All:

    I am new at all this stuff, so I figured I would ask the pros.

    I am attempting to "Monetize" my site (Leenkz.Com) and I have started by adding Adsense, I had no problem adding a html block and inserting the adsense code into it, but the problem im having is the following: At the Adsense site, it says that you can now have up to three adsense thingys in each web page, but, when I add a second html block to my postnuke, and I add the adsense code, nothing shows up in the block. Is there an issue with Adsense and php pages, or am I doing something wrong???

    Any help would be greatly apreciated,

  2. #2
    http and a telephoto
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    NYC
    Posts
    17,708
    It means there aren't enough ads to fill the second space yet. Give it a day or two. You can always put an altad in so that the space is used for something that benefits you when there are no ads to show.

    I have leaderboards that should show 4 ads at a time and on some of my sites there are consistantly only 2 or 3 and sometimes only one ad shown. It all depends on the AdWords inventory for your keywords.
    Deborah Carney
    TeamLoxly.com BookGoodies.com ABCsPlus.com

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. PostNuke/PHPNuke Modules?
    By skishopmatt in forum Marketing Resources & Power Tools
    Replies: 20
    Last Post: October 15th, 2005, 07:54 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: January 13th, 2005, 12:26 AM
  3. postnuke question
    By tomslickaff in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 1
    Last Post: April 3rd, 2004, 11:03 AM
  4. PostNuke
    By cowox in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 1
    Last Post: September 16th, 2002, 03:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •