Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Moderator leeann's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    2,955
    FireFox 400 Bad Request on Log In Page
    I've been getting a 400 Bad Request page since last Friday when I try to login on FireFox. I can get in w/ Explorer so I can still access my account, but it's kind of a hassle to switch browsers.

    This is the page:http://cli.linksynergy.com/cli/publisher/home.php

    Bad Request

    Your browser sent a request that this server could not understand.
    Size of a request header field exceeds server limit.

    Cookie: (followed by a very long number)

    Apache Server at cli.linksynergy.com Port 80
    Last edited by leeann; December 1st, 2010 at 08:18 AM.
    leeann


    Shoppers determine what has value and they like coupons. Stop manipulating who set the cookie just because you do not like coupon and promotional sites.

  2. #2
    ABW Ambassador 2busy's Avatar
    Join Date
    January 17th, 2005
    Location
    Tropical Mountaintop
    Posts
    5,636
    I was getting an error like that on SAS last week and deleted my SAS cookies and got right in. Same Bad Request, same Port#.

  3. #3
    Moderator leeann's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    2,955
    I'll give that a try. Thanks 2busy!
    leeann


    Shoppers determine what has value and they like coupons. Stop manipulating who set the cookie just because you do not like coupon and promotional sites.

  4. #4
    Full Member Lanny's Avatar
    Join Date
    April 7th, 2010
    Location
    Deep South
    Posts
    330
    Local problem on your PC
    Hi Leeann: I believe you have a local problem on your PC. Cookies, etc. I am using Firefox 3.6.12 on M$ Windows XP at this time. I clicked on the link you gave and got to that web page and logged in, without any issues. Normally, I use Firefox on Linux and have no problems with that log in page. Maybe clear the cookies in Firefox and start over as 2Busy suggested. It is obviously a problem with your Firefox and not your PC, since you can get in with IE. Lanny

  5. #5
    ABW Ambassador LinkShare Moderator's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,316
    Hi Leann,

    I have to agree with Lanny and 2busy on this. Please try and clearing your browser cookies and cache. If that doesn't work then I will need some other information from you so I can have our tech team look into this further.

    --Ranae

  6. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. 400 Bad Request
    By gemfire in forum Google Affiliate Network - GAN
    Replies: 4
    Last Post: July 2nd, 2010, 12:42 PM
  2. What is HTTP 400 Bad Request
    By rencat in forum GoldenCAN
    Replies: 6
    Last Post: April 16th, 2009, 04:19 PM
  3. Can't log into my google accounts with Firefox
    By boningroup in forum Midnight Cafe'
    Replies: 4
    Last Post: April 7th, 2009, 12:37 PM
  4. 400 Bad Request When using Firefox....
    By ~Michelle in forum Google Affiliate Network - GAN
    Replies: 3
    Last Post: January 30th, 2008, 03:54 PM
  5. Error 400: bad site code
    By gregmcg in forum GoldenCAN
    Replies: 1
    Last Post: September 25th, 2007, 04:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •