Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    December 10th, 2008
    Location
    Boston, MA
    Posts
    39
    LinkShare Reports Not Working in Firefox?
    Anyone else having trouble running reports for LinkShare in Firefox? As of this week, I can't run any reports in Firefox (Version 3.6.17). I have no trouble in other browsers, but it's still annoying.

  2. #2
    Full Member Lanny's Avatar
    Join Date
    April 7th, 2010
    Location
    Deep South
    Posts
    330
    Minor cosmetic issue with Firefox on Linux
    I have a minor cosmetic issue, when using Mozilla Firefox 3.6.17 on CentOS 5.6 Linux. Something gets overwritten, when I am looking at Advanced Reports. I do not see that issue, using Firefox 3.6.17 on M$ Windows XP SP3.

    Surprised that you say you have no issues, when using other browsers, because my wife and daughter like Google Chrome on M$ Windows. When I have gone into the LinkShare web site using it, on the first quick overview page, there are things that do_not display. Some technology that LS is using is not working for me with Google Chrome on Windows.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    December 10th, 2008
    Location
    Boston, MA
    Posts
    39
    Weird... Chrome is fine for me. I updated to Firefox 4 today and still have the same issues with LinkShare reports.

  4. #4
    ABW Ambassador LinkShare Moderator's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,316
    Chris1,

    Not sure exactly why you are experiencing this in FireFox. We haven't received complaints from other publishers. From what you are saying it seems to be some settings in your computer. Have you tried to add LinkShare/Linksynergy cookies into your browser settings?

    Here is a helpcenter article, it references an older version of FF but it might still guide you in the right direction.

    LinkShare Publisher Help Center :: Browser settings for Firefox 3.5.2 for PC

    --Ranae
    Last edited by LinkShare Moderator; May 6th, 2011 at 05:51 PM.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    December 10th, 2008
    Location
    Boston, MA
    Posts
    39
    It looks like removing cookies worked.

    Thanks for the help!

  6. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Affiliate Websites Not Working in FireFox
    By Chuck Hamrick in forum Midnight Cafe'
    Replies: 7
    Last Post: February 10th, 2012, 08:15 PM
  2. Can't Get Firefox Working
    By Trust in forum Midnight Cafe'
    Replies: 2
    Last Post: June 24th, 2010, 12:15 PM
  3. Performics links are not working in Firefox
    By ~Michelle in forum Google Affiliate Network - GAN
    Replies: 5
    Last Post: April 17th, 2006, 05:20 PM
  4. Nav not working in Firefox?
    By jackson992 in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 10
    Last Post: April 13th, 2006, 09:51 AM
  5. Regular Reports & Links vs Firefox the past 2 days....
    By ~Michelle in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 0
    Last Post: April 10th, 2006, 10:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •