Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Roll Tide mobilebadboy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Mobile, Alabama
    Posts
    1,220
    Domain issue since server change - cgi-sys/defaultwebpage.cgi
    This seems to only affect 2 of my sites (out of 13).

    If I try to go to the .com, it redirect to mysite.com/cgi-sys/defaultwebpage.cgi. Any sub page or directory gives the default cpanel 404.

    Pinging the 2 domains returns the right IP, I can FTP using the domains as the host. I can access the cpanel for the domains. I've setup my emails (and can check them). I've compared the DNZ zones to the others that work, every thing matches there. I'm not sure why it's just these 2 that are doing that. One isnt significant, but the other is.

    Any ideas?

    Shawn Kerr (.com) | Disney World | SEC Football

  2. #2
    ...and a Pirate's heart. Convergence's Avatar
    Join Date
    June 24th, 2005
    Posts
    6,918
    How long has this been going on?
    Salty kisses, Sandy toes, and a Pirate's heart...

  3. #3
    Roll Tide mobilebadboy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Mobile, Alabama
    Posts
    1,220
    I sorted it out. Somehow something in httpd.conf was different for those two.

    Shawn Kerr (.com) | Disney World | SEC Football

  4. #4
    ...and a Pirate's heart. Convergence's Avatar
    Join Date
    June 24th, 2005
    Posts
    6,918
    Good deal!
    Salty kisses, Sandy toes, and a Pirate's heart...

  5. #5
    ABW Ambassador I.M.O.G.'s Avatar
    Join Date
    February 19th, 2011
    Location
    Rootstown, OH
    Posts
    1,096
    Httpd.conf can contain a lot of stuff. If you don't mind sharing, the specifics on the variable that was causing the problem may help someone down the road.
    Matt Bidinger
    Online Community Engagement

  6. #6
    Roll Tide mobilebadboy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Mobile, Alabama
    Posts
    1,220
    Somehow the <VirtualHost ...> for those two was set to the IP of the server instead of the local IP (192...) like the rest. Not sure why since they were all setup at the same time, in the same way.

    Shawn Kerr (.com) | Disney World | SEC Football

  7. Thanks From:

  8. #7
    ABW Ambassador I.M.O.G.'s Avatar
    Join Date
    February 19th, 2011
    Location
    Rootstown, OH
    Posts
    1,096
    Devil is in the details. Thanks for posting what caused your issue.
    Matt Bidinger
    Online Community Engagement

  9. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. domain.cgi
    By Leeanne in forum Midnight Cafe'
    Replies: 0
    Last Post: August 23rd, 2005, 09:15 PM
  2. cgi-world/cgiwrap/domain/cgi-bin/amazon.pl
    By KariBon in forum Cusimano.com Scripts
    Replies: 1
    Last Post: February 10th, 2003, 01:54 PM
  3. Problems with .cgi vs .pl files on server
    By c4 in forum Domains & Hosting
    Replies: 2
    Last Post: November 8th, 2002, 11:59 AM
  4. Calling CGI on another server with SSI?
    By c4 in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 6
    Last Post: July 26th, 2002, 06:36 PM
  5. Anybody could with CGI and smartsearch.cgi??
    By natedog in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 39
    Last Post: January 16th, 2002, 07:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •