Results 1 to 17 of 17
  1. #1
    ABW Ambassador daiarian's Avatar
    Join Date
    April 4th, 2011
    Location
    Beautiful Wales
    Posts
    602
    Firefox 6
    I am still running Firefox 3.6 and no real issues with it. I am constantly being prompted to upgrade to version 6 and have found a mix of comments some good some very scathing.

    Any members here with first hand experience with version 6 or Firefox generally.

    Thanks

  2. #2
    Moderator bibby's Avatar
    Join Date
    November 6th, 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,315
    Maybe it's jsut me but Firefox 6 seems to have more issues and is becoming more like ie
    Last edited by bibby; August 24th, 2011 at 05:33 PM. Reason: Spelling

  3. #3
    ...and a Pirate's heart. Convergence's Avatar
    Join Date
    June 24th, 2005
    Posts
    6,918
    Stay away from it until you hear something, a lot of GOOD somethings about the next version.

    Using 3.6.20 and am quite content...
    Salty kisses, Sandy toes, and a Pirate's heart...

  4. #4
    OPM and Moderator Chuck Hamrick's Avatar
    Join Date
    April 5th, 2005
    Location
    Park City Utah
    Posts
    16,646
    Using 3.6.20 and am quite content...
    ditto

  5. #5
    Roll Tide mobilebadboy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Mobile, Alabama
    Posts
    1,220
    Been using 6 since it came out without a problem (same as when I updated to 4 and 5).

    Shawn Kerr (.com) | Disney World | SEC Football

  6. #6
    What's the word? Rhia7's Avatar
    Join Date
    January 13th, 2006
    Posts
    9,578
    I upgraded to 6. The refresh button is gone
    Other than that it's okay.
    ~Rhia7 -- Remember the 7
    Twitter me

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    April 28th, 2011
    Posts
    12
    I upgraded to FF6 hoping it will be more stable than FF5, and it's true on my machine, but it still have the same bugs I hate. I miss Google toolbar a bit - it can't be installed properly on FF5 and FF6.

    Anyway, still I like FF more than other browsers, especially IE.

  8. #8
    Moderator bibby's Avatar
    Join Date
    November 6th, 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,315
    Call me weird but I use 3 browsers. I do use IE and FF for some stuff that isn't easy to do in Chrome.

    I've been using Chrome lately as it integrates well with my other Google products (mail and blogger).

    I wish Chrome's toolbar options were available. I use Norton Intenet Suite and it stores many of my passwords but it isn't avasilable to be installed as a toolbar option for Chrome.

    IE has been slow on blogger, while FF and Chrome have been pretty stable on that platform.

    I think each browser has their pros and cons and I'm not at the point yet to use one exclusively.

  9. #9
    Full Member bobby131313's Avatar
    Join Date
    November 12th, 2007
    Location
    Dover, DE
    Posts
    550
    Install this and GBar should work fine.

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    April 28th, 2011
    Posts
    12
    Thanks, bobby!
    It works great now.

  11. #11
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Nunya, Business
    Posts
    23,684
    I'm on 3.6.20 myself. Last time I was checking out the last upgrade and my Roboform wasn't compatible with it. Need my Roboform.

  12. #12
    Newbie
    Join Date
    August 15th, 2011
    Posts
    27
    Don't seem to have any problems as of yet, seems consistently normal to be honest.

  13. #13
    Newbie
    Join Date
    September 9th, 2011
    Posts
    5
    I m also very contented with the FF 5.3.2,not yet having any experiance of FF6............but am going for FF 6 in one week

  14. #14
    Affiliate Manager affilorama's Avatar
    Join Date
    July 28th, 2008
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    549
    No problems with FF6 so far.
    Michelle
    Affilorama Group Ltd
    Affiliate Marketing by Affilorama | Free SEO Software by Traffic Travis

  15. #15
    Super Dawg Member Phil Kaufman aka AffiliateHound's Avatar
    Join Date
    January 22nd, 2007
    Location
    West Covina, CA
    Posts
    8,443
    I'm now using FF 7 for Mac and everything is working fine.
    Since June 10, 2012 a vegan aarf but still writing the Hound Dawg Sports Blog
    "If you don't have time to do it right, when will you have time to do it over?" -John Wooden;
    "Raj, there’s no place for truth on the internet." -Howard Wolowitz[/SIZE]

  16. Thanks From:

  17. #16
    Newbie
    Join Date
    October 22nd, 2011
    Location
    Poland
    Posts
    1
    Maybe Opera insted of Firefox
    I think it is good to try out Opera as an alternative to Firefox.

  18. #17
    Newbie ConduciveShane's Avatar
    Join Date
    October 28th, 2011
    Location
    Safety Harbor, Florida
    Posts
    38
    The only problems I have had with v6 is the fact that AIM and Skype links do not auto connect. That may just be my PC though. Other than that I have had absolutely no problems with it.

  19. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Firefox issue
    By gearupandplay in forum PopShops
    Replies: 6
    Last Post: August 1st, 2008, 09:42 AM
  2. Firefox 2.0
    By Matt McWilliams in forum Midnight Cafe'
    Replies: 32
    Last Post: November 4th, 2006, 04:54 PM
  3. Firefox extension allows analytics to be viewed in firefox.
    By jrb16915 in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 3
    Last Post: November 9th, 2005, 04:09 PM
  4. Firefox
    By La_Valette in forum Google Affiliate Network - GAN
    Replies: 1
    Last Post: October 4th, 2005, 05:25 PM
  5. WHY? FireFox!! WHY?
    By AddHandler in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 14
    Last Post: September 30th, 2005, 08:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •