Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    September 26th, 2011
    Posts
    2
    Unhappy Please Help Widget Refuses to Generate
    Apologies ahead of time, I am so new to all of this.

    I hope I am posting in the correct area.

    I have searched the board for Groupon Widget issues & I could not find an answer for the problem I am having - trying to generate the Groupon Widget and only getting little squares.

    I just joined as an affiliate and opted to create a Groupon widget, as it seemed fool proof to a newb like me.

    However, after inserting all of the information and clicking to 'generate' the widget - a widget will not generate. I just see green squares within the ad shape and size in the 'Preview' spot. It says it is generating but then nothing happens - just hangs out with the little squares.

    I thought maybe I was just lagged up and the image was not loading so I copied and pasted the code regardless of it not previewing beyond squares , but then on my page, the Groupon Widget did the same exact thing, just displayed a bunch of little green squares within the alotted ad size for the widget.

    What am I doing wrong? Why won't a Groupon Widget generate for me?

    I use Chrome so I tried using MIE - that didn't work either.

    I have tried changing location, color etc and still nothing but the little green squares!

    Please help?

    Thanks so much!

  2. #2
    Affiliate Manager CTanK's Avatar
    Join Date
    September 6th, 2005
    Posts
    3,259
    I bet you anything it's because you have an extra space either after your API key or after your PID

    Can you try generating it again, and make sure not to include spaces? Let me know how it goes!
    best,
    Carolyn Tang Kmet
    AllInclusiveMarketing.com
    carolyn-at-allinclusivemarketing.com

  3. #3
    Affiliate Manager CTanK's Avatar
    Join Date
    September 6th, 2005
    Posts
    3,259
    PS....welcome to ABW!!

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    September 26th, 2011
    Posts
    2
    Thank You!!!
    That must have been it! I redid the AI number before reading your response and still had trouble so after reading your response, I hand typed in everything carefully and voila! It worked!!!

    I must have had a hidden space or maybe I messed up the AI thing the first time not getting it in right I don't know but you SAVED me!

    It looks nice now. Yay!


    Thanks again for the help and thanks for the welcoming <3

    P.S. That was fast!!! I really appreciate the quick help

  5. Thanks From:

  6. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. AllergyBuyersClub.com Refuses to Respond
    By bibby in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 7
    Last Post: June 27th, 2011, 11:23 AM
  2. Froogle Refuses Datafeeds with Paypal Only
    By heywood in forum Search Engine Optimization
    Replies: 11
    Last Post: December 18th, 2002, 12:34 AM
  3. BUSH REFUSES TO PARDON WHITE HOUSE TURKEY
    By SSanf in forum Virtual Family and Off-Topic
    Replies: 5
    Last Post: November 30th, 2002, 04:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •