Results 1 to 16 of 16
  1. #1
    Moderator bibby's Avatar
    Join Date
    November 6th, 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,315
    RSS Feed Not Working on Chrome
    Does anyone know why the RSS feed doesn't work on Chrome? On my logger blog, There's an RSS icon that visitors can click on to subscribe to my blog's RSS feed. When clicked on Chrome, it returns mumble jumble but on IE, I can view the feed as it's intended.

    Any thoughts would be great!

  2. #2
    Outsourced Program Manager Sarah Bundy's Avatar
    Join Date
    July 7th, 2008
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    713
    I wish I knew the answer. I had someone let me know that was an issue on my blog as well. Please let me know if you find an answer!

    Thanks!

  3. #3
    Moderator bibby's Avatar
    Join Date
    November 6th, 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,315
    Quote Originally Posted by Sarah Bundy View Post
    I wish I knew the answer. I had someone let me know that was an issue on my blog as well. Please let me know if you find an answer!

    Thanks!
    Thanks for your post Sarah! Do you use the blogger platform as well?

  4. #4
    Outsourced Program Manager Sarah Bundy's Avatar
    Join Date
    July 7th, 2008
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    713
    I'm in wordpress

  5. Thanks From:

  6. #5
    ABW Ambassador Georgie Peri's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Norwalk, CT
    Posts
    846
    Do your feeds pass the validator test?

    W3C Feed Validation Service, for Atom and RSS


    Also what RSS Verison is your feed setup as?
    OpA! Giasou Ti kanies!

  7. Thanks From:

  8. #6
    Moderator bibby's Avatar
    Join Date
    November 6th, 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,315
    Quote Originally Posted by Georgie Peri View Post
    Do your feeds pass the validator test?

    W3C Feed Validation Service, for Atom and RSS


    Also what RSS Verison is your feed setup as?
    Thanks for the link. I tried the test and this is what it said:
    This is a valid Atom 1.0 feed.

  9. #7
    Affiliate Manager affilorama's Avatar
    Join Date
    July 28th, 2008
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    549
    Michelle
    Affilorama Group Ltd
    Affiliate Marketing by Affilorama | Free SEO Software by Traffic Travis

  10. Thanks From:

  11. #8
    Moderator bibby's Avatar
    Join Date
    November 6th, 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,315
    The crazy thing here is that the link In click on my blog is one that comes with my dynamic view blogger template. It is a blogger RSS link that they provide. You would think that it would work well being their own product.

  12. #9
    Moderator bibby's Avatar
    Join Date
    November 6th, 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,315
    Quote Originally Posted by affilorama View Post
    By the way, thanks for the link. I actually found a resolution to my issue. For anyone having this issue with blogger, if you have burned your feed with Feedburner, then you can redirect the blogger feed to your burned feed. Go to Settings/Other and there's a spot to type in your Feedburner feed.

    Now when I click the RSS icon, it works great as it directs to the Feedburner feed!

  13. #10
    Outsourced Program Manager Sarah Bundy's Avatar
    Join Date
    July 7th, 2008
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    713
    You're amazing, Bibby. Thanks for posting the solution here. I was using feedburner too, so that was probably part of it. Was away all week in san diego so just seeing this now.Tthanks for your help!

    Sarah

  14. #11
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Nunya, Business
    Posts
    23,684
    I remember asking about this problem almost 2 years ago - http://www.abestweb.com/forums/blogg...ds-132366.html

    Just tried one of my Wordpress Blogs, clicked the feed icon (not Feedburner) and it's fine in Firefox, still messed up in Chrome, I get this:

    This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

    and a bunch of code

    Just tried IE, it's fine there.

  15. #12
    Moderator bibby's Avatar
    Join Date
    November 6th, 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,315
    Quote Originally Posted by Sarah Bundy View Post
    You're amazing, Bibby. Thanks for posting the solution here. I was using feedburner too, so that was probably part of it. Was away all week in san diego so just seeing this now.Tthanks for your help!

    Sarah
    I'm happy it worked for you. It was a lot of trial and error, especially with the new Blogger interface.

  16. #13
    Moderator bibby's Avatar
    Join Date
    November 6th, 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,315
    Quote Originally Posted by Trust View Post
    I remember asking about this problem almost 2 years ago - http://www.abestweb.com/forums/blogg...ds-132366.html

    Just tried one of my Wordpress Blogs, clicked the feed icon (not Feedburner) and it's fine in Firefox, still messed up in Chrome, I get this:

    This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

    and a bunch of code

    Just tried IE, it's fine there.
    Trust,
    Are you using Wordpress or Blogger? If you're using Blogger, the solution I mentioned in the above post should work. If you're using Wordpress, maybe they have a similar area in your account area.

  17. #14
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Nunya, Business
    Posts
    23,684
    All WP, not using Feedburner anymore on those as well.

  18. #15
    Moderator bibby's Avatar
    Join Date
    November 6th, 2007
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,315
    Quote Originally Posted by Trust View Post
    All WP, not using Feedburner anymore on those as well.
    OK. Maybe I'm still off on this but is there a way in WP to redirect the post feed to another URL? Do you know of a possible alternative URL for your feeds? If so, maybe you can redirect to a workable feed URL.

  19. #16
    Newbie
    Join Date
    February 10th, 2012
    Posts
    4
    Very impressive question. But first your feed validated in w3c feed validation. After try in Chrome.

  20. Newsletter Signup

Closed Thread

Similar Threads

  1. trying to add an RSS feed, not working
    By seankinn in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 1
    Last Post: March 8th, 2012, 09:41 AM
  2. onenetworkdirect coupon rss feed is not working
    By affilorama in forum Couponer's Corner
    Replies: 3
    Last Post: April 7th, 2010, 01:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •