Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    373
    Can non-US affilates join Performics? Their signup form needs a valid US tax Id and their support do not reply to emails.
    Anyone know? [img]/infopop/emoticons/icon_confused.gif[/img]

  2. #2
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    2,341
    I signed up as UK affiliate. Cannot remember what I put for tax though. Have received a first cheque, so must have worked.

    Andy Williams

    Keyword DARTs - New search engine optimization software
    http://www.affiliate-masters.co.uk/k...timization.htm

  3. #3
    ABW Ambassador mousejockey's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    2,494
    Yes you can, but you have to fudge it when it comes to the US id.
    When I joined I entered international but as I understand, you can't do that anymore, try 999999 or 0000000 or a combination of numbers, eventually you'll get in.

    ps...it's really silly the lengths we have to go to, isn't it!

    "I haven't failed, I've just found 10,000 reasons why it doesn't work"
    Thomas Edison

  4. #4
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    373
    Thanks for the help.. that seems to have worked [img]/infopop/emoticons/icon_wink.gif[/img]

  5. #5
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,916
    I'll post a separant post(separate/rant) about this later, but, you Euro affiliates whine a lot, but, really have it easy... I tried to join the big UK network and was told basically "you must have a UK presence AND bank account to join..sorry"

  6. #6
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    2,341
    Joseph
    When you know what you are talking about regarding being a UKer affiliate, I am sure people will lsiten to you.

    Andy Williams

    Keyword DARTs - New search engine optimization software
    http://www.affiliate-masters.co.uk/k...timization.htm

  7. #7
    ABW Ambassador CrazyGuy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,463
    I just came in here to find a fix for this myself.

    How the freakinora can you justify having a form that accepts international affiliates (even elegantly modifies itself to identify them), then not only makes USA tax details mandatory - but actually validates the input format as well? [img]/infopop/emoticons/icon_mad.gif[/img]

    For future searchers - 9 random digits, but not all "9" or "0" worked for me.

    Hope I didn't use your tax ID Joseph [img]/infopop/emoticons/icon_biggrin.gif[/img]

    Are you Crazy?

  8. #8
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    346
    I got through with a random digit effort - thanks for the advice.

    It is frankly unbe-f'ing-lievable that a modern website should have this kind of glitch in its sign-up form. It is probably costing them thousands in lost revenues as people give up trying or delay application until they find a page like this.

  9. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. England Affilates?
    By mailman in forum Midnight Cafe'
    Replies: 0
    Last Post: July 27th, 2010, 11:39 AM
  2. Good Domain Hosting for Affilates?
    By Gamester in forum Domains & Hosting
    Replies: 27
    Last Post: January 5th, 2009, 11:02 PM
  3. Big Time Affilates - How have your sales been lately?
    By MaketheMoney in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 7
    Last Post: February 21st, 2008, 05:01 PM
  4. Payment options for International affilates
    By jerrymorrice in forum Newbie Affiliate FAQs & Helpful Articles
    Replies: 0
    Last Post: January 10th, 2006, 09:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •