Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ABW Ambassador Sam Bay's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,603
    Hi all,

    Thi topic has been brought up before, but I'm still not clear. If anyone is currently doing it, can explain it once again it woudl be very helpful.

    I currently have two seperate accounts with for two sites. I want to consolidate them. Also, I'll be adding additional websites to same account.

    What's the easiest way to track multiple site in one account? How do I do it?

    Please be as detailed as possible. Thanks.

    ___________________________________
    "Only dead fish swim with the stream all the time."

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    348
    Sambay,

    Use &mid= (code you choose for a given site) in the manner shown in the example below.

    Example
    a href="http://clickserve.cc-dt.com/link/click?lid=xxxxxxxx&mid=code for site" title="Lerner, a name you can count on, offering GREAT FASHION VALUES"><img src="http://clickserve.cc-dt.com/link/banner?lid=xxxxxxxx&mid=code for site" border=0 width=468 height=60 alt="Lerner Catalog"

    The &mid must be in lower case.

    Gene
    TCS

  3. #3
    ABW Ambassador Sam Bay's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,603
    Thanks a lot Gene.

    _______________________________________
    "Only dead fish swim with the stream all the time"

  4. #4
    Web Ho - Design B!tch ~Michelle's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Michigan
    Posts
    2,040
    Could someone please clear something about this up for me?

    I understand adding the &mid for my tracking purposes, but is there somewhere that I have to add my additional sites to my perfomics account information or do I just add the links to any old site whether it is in the account or not?

    TIA!
    ~Michelle
    "All I ask is a chance to prove that money can't make me happy."
    "Work to become, not to acquire." -- Confucius

  5. #5
    Member The Shopping Review's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    70
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by ~ Michelle:
    Could someone please clear something about this up for me?

    I understand adding the &mid for my tracking purposes, but is there somewhere that I have to add my additional sites to my perfomics account information or do I just add the links to any old site whether it is in the account or not?

    TIA! <HR></BLOCKQUOTE>

    Michelle,

    ou can either add multiples in your account info with commmas inbetween your sites. It really is not needed though with performics links because they will track from most any site to your account from the tracking code.
    mainreviewer
    www.discountshoppingnews.com
    www.allprowebdesigns.com
    www.savecashshopping.com
    www.advantagesaver.com
    www.stediwattsales.com
    www.aplusenergy.com

  6. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Multiple Sites
    By hotspice in forum Credit Card processing and other payments
    Replies: 7
    Last Post: October 16th, 2008, 02:43 PM
  2. multiple sites
    By wentzco in forum Google Affiliate Network - GAN
    Replies: 5
    Last Post: August 9th, 2004, 02:31 PM
  3. CJ link for multiple sites?
    By Millionaire in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 1
    Last Post: April 21st, 2004, 02:31 AM
  4. Multiple Sites
    By buyyourstuff in forum Cusimano.com Scripts
    Replies: 7
    Last Post: January 15th, 2003, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •