Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    3
    Hi -

    Installed according to the instructions, but get an error when trying the initial test (http://pdaoutlet.biz/cgi-bin/ae.pl/)...

    Software error:
    Undefined subroutine &main::str_init called at (eval 1) line 22.

    Opened a ticket on this last week but never heard back (nor have I received the requested test key).

    Thanks.


    John

  2. #2
    ABW Ambassador cusimano's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,369
    I replied to you on 11-Dec-2004, the same day when you submitted your support request. If you have a spam filter, please ensure that emails from @cusimano.com are permitted through. My reply was:

    Redownload from http://www.c3scripts.com/amazon/release/ again and unpack it and then reupload ae.pl using ftp ASCII mode.

    And, your key was sent on 15-Dec-2004. I just resent it.

    Yours truly,
    Cusimano.Com Corporation
    per: David Cusimano
    Affiliate Tools: Datafeed Merge

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    3
    David -

    Thanks for the quick reply.

    Had been watching the spam box just in case because I didn't know the domain a reply might come from. Didn't see anything.

    Anyway, just reloaded from a fresh download and still have the same error. Guaranteed they both went up as ASCII.

    Still have not seen the key.

    Thanks.


    John

  4. #4
    ABW Ambassador cusimano's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,369
    Fill in the Support Form and let me know: 1) your email address, 2) an alternate email address since the first one does not appear to be getting through, and 3) your FTP login info so I can login and determine the problem.

    Yours truly,
    Cusimano.Com Corporation
    per: David Cusimano
    Affiliate Tools: Datafeed Merge

  5. #5
    ABW Ambassador cusimano's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,369
    I reuploaded a fresh ae.pl file (from ae-040531.zip) and it is working now. The problem was an extra carriage return at line 2531 -- it was probably introduced when you modified the perl path in line 1. FYI, your server supports the default perl path of /usr/local/bin/perl so in the future you can use ae.pl as is from the .zip file. I also uploaded your ae.key file.

    Yours truly,
    Cusimano.Com Corporation
    per: David Cusimano
    Affiliate Tools: Datafeed Merge

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    3
    David -

    Works fine, as you said. Not sure how a CR got so deep in the file, as the only line I modified was #1.

    Will start mods and learning tomorrow.

    Thank you very much for the quick help.


    John

  7. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. New Site Launch - Initial traffic now none
    By Walshie in forum Search Engine Optimization
    Replies: 7
    Last Post: September 23rd, 2013, 05:43 PM
  2. Twitter is going for its Initial Public Offering Soon.
    By anglothemes in forum Virtual Family and Off-Topic
    Replies: 0
    Last Post: September 13th, 2013, 10:36 PM
  3. Hyatt: Paid on initial visits only?
    By Sleepless in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 8
    Last Post: June 8th, 2007, 06:55 PM
  4. Hi, I got some initial questions for you guys
    By hemyolink in forum Introduce Yourself
    Replies: 0
    Last Post: January 18th, 2006, 08:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •