Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Sgt. Joe Friday frank3iii's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    441
    Whenever I try to run a .php from my personal web server, my paintshop program tries to open.

    Have gone back thru the .ini several times. Don't see anything wrong.

    Anyone have a suggestion?

    Thanks
    Fank

    "Just the facts, Ma'am"
    Sgt. Joe Friday, Dragnet

  2. #2
    ABW Ambassador cditty's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Memphis TN
    Posts
    1,434
    Try looking at the file associations. Chances are, you have associated .php with paintshop pro.

    Chris

    ----------------------------
    Scriptsforyoursite.com - Featuring datafeed import scripts for Backcountry Store, Coldwater Creek, Mondera.com and many more.....

  3. #3
    Sgt. Joe Friday frank3iii's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    441
    Thanks Chris.

    Right on target.

    Frank

    "Just the facts, Ma'am"
    Sgt. Joe Friday, Dragnet

  4. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Problem with Running Multiple Affiliate Programs
    By applesofgoldjewelry in forum Midnight Cafe'
    Replies: 23
    Last Post: March 8th, 2009, 08:43 PM
  2. Problem running on IIS 5
    By nickgust in forum Cusimano.com Scripts
    Replies: 1
    Last Post: September 26th, 2005, 07:58 PM
  3. bettym.pl Script running problem!
    By chbojorq in forum Cusimano.com Scripts
    Replies: 5
    Last Post: April 29th, 2004, 04:16 PM
  4. I have a php problem
    By Gordon in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 6
    Last Post: March 11th, 2004, 04:58 AM
  5. Another PHP hole (To anyone running their own servers)
    By josephmonuit in forum Domains & Hosting
    Replies: 1
    Last Post: October 7th, 2002, 12:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •