Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Full Member kapsat's Avatar
    Join Date
    January 17th, 2005
    New Orleans
    i have been trying to get this linking script to work.

    it's a cgi that writes shtml pages of your link partners.

    first problem was it would not execute in the folder . so i added a .htaccess file (Options +ExecCGI) in the folder that the script is located.

    Now it still does not work. in my error log it states:
    Premature end of script headers: /home/virtual/site3/fst/var/www/html/resources/linkspage.cgi

    the script is from linking101.

    any help with this would be great. Is the error the script or a problem on my server? and what could be a solution to this

  2. #2
    ABW Ambassador CrazyGuy's Avatar
    Join Date
    January 17th, 2005
    It's hard to say, but it probably does mean that the script isn't outputting a proper header (to tell the browser what to expect next.

    Before the script send any output, there should be a line like:

    print "Content-type: text/html\n\n";

    Or, if it's a more modern "modular" script, it might have lines near the top like:

    use CGI;
    my $cgi = new CGI;

    ... and then a line before any other output like:

    print $cgi->header;

    Check for errors in those lines if they exist, or add them if they don't.

  3. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Product Linking Problem
    By ADesertRose in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 5
    Last Post: August 19th, 2005, 09:49 AM
  2. Todd - CJ Linking Problem
    By bob95603 in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 3
    Last Post: September 19th, 2004, 07:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts