Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    75
    HI every body. I whas wondering if somebody haves a Dinamic Rich Media link on your site. I tried using one but it sends me to the main page(Home). Do I have to wait an hour to activate the link or is there a problem?
    Thank you!

    Mario Rodriguez

  2. #2
    Outsourced Program Manager Chris -  AMWSO's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Bangkok
    Posts
    11,273
    Hi

    Yes a DRM takes between 30-60 minites to activate after being added to your site

    Cheers

    Chris

    Chris Sanderson
    "Lets sell some rocks.....!!"

    Mondera.com Partner Management
    90 Return Days : 100% Parasite Free : Fast Support : Commission on ALL Sales.


    Visit the Mondera Partner Support Zone : Click Here

  3. #3
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    75
    thank you chris

    Mario Rodriguez

  4. #4
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    66
    Hi there,

    Check out Orbitz' NEW DRM links. Three sizes of our successful search boxes!

    Blagica
    affiliates@orbitz.com

  5. #5
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    53
    It would be great to have one of these Orbitz DRM reservation tools that expands to fit the width of the browser window, so instead of a table with a fixed pixel width, it would be 100% of the window. Simply, <table width=100% ...>

    It would look nicer on bigger monitors when a browser is maximized.

  6. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. DRM's
    By Steveinid in forum Search Engine Optimization
    Replies: 3
    Last Post: April 3rd, 2003, 08:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •