Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Singapore
    Posts
    1,597
    Am I the only one facing this problem.

    For a week or so, every one of my linkshare product links goes to a

    Found
    The document has moved here.

    Page.

    The visitor has to click on Found to see the product

  2. #2
    Full Member ellen-s4y's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    489
    I just checked several of mine - from different merchants. They all seem to be working fine.

    Are your links for one particular merchant or several?

  3. #3
    pph Expert! Gordon's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Edmonton Canada
    Posts
    5,781
    I've just checked a few of my links and they all go to the correct pages.

    I got my t-shirt
    BTW is this post 200,000?
    Take care
    YouTrek.com

  4. #4
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Winterpeg, the Mosquito Capital of Canada
    Posts
    2,299
    Mine work fine. Sometimes expired links or product links will lead to a home page. If the links are current LS may have to get you an answer

    ...............
    WW

    Make a difference! Support your local Cancer Care providers.

  5. #5
    2005 Linkshare Golden Link Award Winner  ecomcity's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    St Clair Shores MI.
    Posts
    17,328
    Probably a cry for help from a datafeed affiliate with a glitch.

    Mike & Charlie ...

    If they won't adopt and feed a bird ..flip them one! BBQ some Gator and remember to flush WhenU..

  6. #6
    ABW Ambassador flamingoworld's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    5,208
    Mike:


    Connie Berg
    http://www.flamingoworld.com


  7. #7
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Singapore
    Posts
    1,597
    Just checked.

    Even manually created text links from linkshare's interface give me that problem.

    Connie, I clicked on the links on your site.. (Really nice site you have there. Keep it up )

    The linkshare links there also sent me to the found page... If they are ok when you check them, then the found error could be my ISP or something...

  8. #8
    ABW Ambassador flamingoworld's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    5,208
    I have checked tons of my links and they all are working for me. I even checked on other sites and their links work for me too.

    Connie Berg
    http://www.flamingoworld.com


  9. #9
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    339
    When Links are not performing as expected, and they were before... A cold boot of the PC usually is the best 1st step to try.

    Jim in Texas

    Patriot, Army Type, One Each...
    USA - This We'll Defend

  10. #10
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Singapore
    Posts
    1,597
    I think it must something local then. Either my ISP or PC.

    Thanks everyone.

  11. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Acquiring an affiliate link for an individual product page
    By Kreutz in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 8
    Last Post: June 6th, 2011, 03:47 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: November 19th, 2009, 08:49 PM
  3. "Make A Page" and Product Link Codes, not working..
    By bilbo212 in forum ShareASale - SAS
    Replies: 12
    Last Post: January 12th, 2008, 11:05 PM
  4. How to Link Directly to Merchant Page/Product?
    By ocs94 in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 7
    Last Post: September 13th, 2006, 09:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •