Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    44
    My reports havent showed for a full day now. Is anyone else having problems?

    I simply get a single brown box with zeros all the way across, where it used to be filled with all my stats.

  2. #2
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Winterpeg, the Mosquito Capital of Canada
    Posts
    2,299
    I was having that for a while
    I am more concerned when it did work it showed I made a whole $1.50 for the past 3 days

  3. #3
    ABW Ambassador Grumpy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Mesa, Arizona
    Posts
    1,123
    It works one minute and the next it doesn't. I just couldn't be bothered checking that often anymore as sales have just about diminished to a BIG FAT ZERO at LS!

  4. #4
    I like traffic lights
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Southern hemisphere - away from Fukushima
    Posts
    2,936
    It's a pain in the arse. YOu have to go through such convolutions to actually GET a report out of LS now, and then it comes up empty!

  5. #5
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,133
    Yes, reports have been really intermittant over the last few days...Sometimes they come up blank, other times they are filled. And it does seem that there is a reporting lag too...to top it all off...yay

  6. #6
    Full Member ronwls's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    the Real Northern California
    Posts
    340
    I find that when I don't see anything if I change the dates or the type of report and then do it a time or 2 and then finally change it back to the current Sales and Activity report it will finally show up. Strange ideed!

    (Your next stop...the twilight zone)

    Ron

  7. #7
    notary sojac Herb ԿԬ's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Central/Western NY State
    Posts
    7,741
    I can usually get a report in the afternoon (EST) but that doesn't mean there is good news in it. Working on that, though . . .

  8. #8
    ABW Ambassador CDC's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    751
    I just keep hitting GO until it works...

    CDC

  9. #9
    ABW Ambassador Grumpy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Mesa, Arizona
    Posts
    1,123
    I've had endless problems trying to run reports. All I get is a line with no stats. Seems the only thing working is the "geographical" report!! How long is it going to take LS to get this working properly (if EVER!).

  10. #10
    notary sojac Herb ԿԬ's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Central/Western NY State
    Posts
    7,741
    I'm getting reports but it takes forever for them to start and download to me.

    Is everyone asleep at LS? You'd think someone there would have caught on during the last few days and left us a heads-up on the problem.

  11. #11
    ABW Ambassador CDC's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    751
    And, to add insult to injury... I haven't had a sale since the 17th...

    CDC

  12. #12
    Affiliate Network Rep
    Join Date
    January 17th, 2005
    Posts
    352
    I have passed this on to our technical team to look into. From our side all looks fine, but clearly something is not working for you so let see what we can find.

    Steve

  13. #13
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,350
    Steve,

    Thank you for posting here. I notified LS this morning that the report feature was not working, but have not heard from anyone yet.

    This is the second time (that I remember) that affiliates here have had report problems, but on your "side everything is fine."

    Isn't it possible for you guys to have a test affiliate site so that you can see what we see? I don't really understand how the 2 sides can be so far apart on what is seen.

    Again, I do appreciate the update.

    Lily

  14. #14
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,350
    Just reread this thread.

    I can get individual items report consistently, as I can the net sales report. It doesn't give me the exact commission level. But at least I can see, if things are selling. This is a busy season for a few of my merchants and sales are quite good. So I am very antsy to see my reports. I was on vacation for 5 days (without seeing a report) so this is VERY FRUSTRATING!!!

    Lily

  15. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Reports showing zero in amounts? Why?
    By joyaz in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 4
    Last Post: August 1st, 2010, 04:15 PM
  2. All Traditional Reports Showing Zeros
    By Snowman in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 22
    Last Post: June 19th, 2008, 08:29 AM
  3. Reports not showing
    By vik68 in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 4
    Last Post: December 12th, 2007, 11:43 AM
  4. Clicks not showing up in reports today?
    By Heyder in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 9
    Last Post: August 23rd, 2004, 03:49 PM
  5. reports for 8/12? showing for you?
    By jc101 in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 1
    Last Post: August 13th, 2003, 06:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •