Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    125
    I'm not sure if this is happening to anyone else, but, if I click on a CJ link I have, it loads slower then a 14.4 running at half speed! Same with logging in to the site. I'm on broadband, and have had no problems with going to these same sites directly. Example, Ebay, I click on my affiliate link, it doesn't load. I type in http://www.ebay.com, and it loads in seconds!!!

    I don't know how my, or anyone's customers react, but when I click on a link, and it takes forever to load, I back off the page, and go somewhere else. This could be affecting all of us, and costing us $$$'s in sales!!!

  2. #2
    Animal Lover
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    oz
    Posts
    1,210
    I've been having problems too and am wondering if customers get to see the site because it takes so long to load up. I'm worried that they see how long it takes and decide to close the window - result - LOST SALE...

    What can we do about it?

    Oscar

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    41
    I'm on broadband, and any qksrv link is CRAWLING!

    Something is definately wrong!!

    NO sales logged so far today!

  4. #4
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    North Carolina
    Posts
    1,026
    Same problem here. Noticing since last night.

  5. #5
    ABW Ambassador Akiva's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    New Jersey
    Posts
    3,266
    Yup there is an issue. CJ is aware and working on it.

    Akiva Bergstrom
    Affiliate Partner Manager
    EssentialApparel.com
    CJ/6%/120 days/Datafeed/Parasite free
    Email: akiva@essentialapparel.com
    Phone: 973.696.6200 ext 751
    > Join now! <
    SportsFanfare.com
    CJ/10%/120 days/Datafeed/Parasite free
    Email: akiva@sportsfanfare.com
    AIM: akivabergs
    > Join now! <

  6. #6
    Affiliate Marketing Consultant Linda - 5starAffiliatePrograms's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    SoCal
    Posts
    4,040
    I was going to call CJ for you guys to see whats up. Just spot checked some links and none of them are loading slow for me.

    Maybe they already read this and fixed it. If it's still an issue PM me some links that are not loading right and I will give them a call.

    Linda Buquet ~ Affiliate Management Consultant ~ Catalyst eMarketing.com
    Representing www.5StarAffiliatePrograms.com: DentalPlans|Irv's Luggage|Executive Essentials|IntellicontactPro|zZounds|Roadloans

  7. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. qksrv.net? WT#?
    By davidh in forum ShareASale - SAS
    Replies: 0
    Last Post: September 23rd, 2006, 09:33 PM
  2. i'm on the wrong server again
    By waytogo in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 0
    Last Post: April 18th, 2005, 02:18 PM
  3. test purchase: wrong sale amount, therefore wrong commission
    By hungirl in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 19
    Last Post: December 6th, 2004, 04:07 AM
  4. qksrv.net down
    By thomas72 in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 1
    Last Post: March 8th, 2004, 02:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •