Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 17th, 2005
    Posts
    2,160
    It seems as if only one of my PID's was tracked correctly yesterday.
    Problem may have started on 29th when I had reduced txns from other PID's also.

    Anyone else see this?

    I have submitted an AAQ.

    Mad Doctor Gfufy

    Parasiteware™ Support The Fight

  2. #2
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    641
    Guffy ,
    It sure seems like that is the case sometimes, and I find it REAL hard to believe that it's just coincidence , rather, more likely that some tiny accidental oversight or flaw in the way their database was set-up or the commumication between databases is causing this .

    I'm sure they know about it, too, but haven't figured out how to fix it yet . It's probably something like in accounting , when you are one penny off on the ledger ...that is the hardest error to find .

    All's I know is ... whenever I see a lead come in on the abandoned freebies site for Lucky Surf , that means I aint gettin no sales after that transaction - Kiss of death !

  3. #3
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 17th, 2005
    Posts
    2,160
    Todd, please look into this.

    All my txns from today are from one PID.
    This can not be correct.

    Mad Doctor Gfufy

    Parasiteware™ Support The Fight

  4. #4
    ABW Veteran Student Heyder's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    5,482
    Three of my PID's have tracked so far today (normal for me).

    Mike McNabb

  5. #5
    Ad Network Rep ToddCrawford's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Santa Barbara, CA
    Posts
    2,162
    I would need your PID in order to investigate your issue.

    Todd Crawford
    Commission Junction

  6. #6
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 17th, 2005
    Posts
    2,160
    Sent a PM Todd.
    Thanks

    Mad Doctor Gfufy

    Parasiteware™ Support The Fight

  7. #7
    Ad Network Rep ToddCrawford's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Santa Barbara, CA
    Posts
    2,162
    I responded to your PM. I won't go into specifics on your account but saw no problems with the data in your reporting. We looked into the issue notwork-wide and saw no problems related to PID level tracking. in other words, everything is working fine.

    Todd Crawford
    Commission Junction

  8. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Need help with CJ PID
    By hapmedia in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 0
    Last Post: March 2nd, 2010, 03:00 PM
  2. Pid
    By indianaff in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 3
    Last Post: February 8th, 2006, 11:57 PM
  3. Zappos purchase either not tracked, or not tracked properly
    By Chocolate_Chicken in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 4
    Last Post: July 27th, 2005, 11:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •