Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 17th, 2005
    I've never done product links with Rochester before.... in CJ, very few of the rochester product images are loading and when I click on a link on a page I'm making, I get this..

    ERROR 504 Timeout connecting to remote site


    The following error occurred:

    504 - Connection to remote site timed out.
    when trying to access

    Are they always this bad?

  2. #2
    Join Date
    January 17th, 2005
    Unfortunately our T1 provider was bought out last week and the system went down (twice actually). It sounds like you hit one of those two times - typically I haven't seen complaints about slow links and we monitor them to ensure fast access.

    If you're still having the problem, let me know and I'll look into it - it shouldn't happen.

    Jay Allen

    Jay Allen

  3. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. SAS Links Loading But Very Slow Here...
    By mr_jones in forum ShareASale - SAS
    Replies: 1
    Last Post: June 30th, 2008, 11:51 PM
  2. Slow Loading Links
    By Howard Gottlieb in forum ShareASale - SAS
    Replies: 3
    Last Post: August 23rd, 2007, 01:02 PM
  3. Does your webpage load very slow when using LS links
    By megatonloh in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 10
    Last Post: September 22nd, 2005, 09:09 PM
  4. So slow I can't get product links
    By webworker in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 2
    Last Post: May 2nd, 2005, 12:05 AM
  5. BF links very slow to not working at all
    By waytogo in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 5
    Last Post: March 22nd, 2005, 10:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts