Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    4
    I'm trying to use the [WM-Record] function to insert a table into a page, all works fine except that I need to set the table width to 100%, rather than a pixel size. Setting the function to [WM-Record cols=5 width=100%] just returns an error, any ideas anyone?

    Thanks

  2. #2
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    95
    Can't you use the Tag Maker for this, and once it creates the code, just add the % sign to the 100 in the "width" attribute?

  3. #3
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    95
    As a side not to this, when I create tables that I want used within a WM-Record, I don't include my settings in the WM Record tag, I just wrap that code around the entire table I've created in the html.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    4
    Wher is the Tag Maker? i'm using WM2.2, is this a new function in 2.3?

    Thanks

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    4
    I could of course re-size the tables once generated only i've about 3000 pages all with completely different tables in, some with only 5 cells, others with 100.

  6. #6
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    95
    Yes, I think it was just included in 2.3.

    But still, I don't see the reason for including those parameters in the actual WM tag. If you've created a sample table and customized where you want the thunbnail pic, more info, description, product name to be placed within, I would just wrap that Record tag around that one instance of your template layout.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    4
    I understand your point but the table that I am wanting WM to create contain only one element of data from a database as the example below:

    <body>
    <p class="countytable">[WM-Record cols=5] <a href="[WM-Field: country]_holidays/[WM-Field: city]_holidays.htm" class="nav">[WM-Field:
    Hotel_City]</a> [/WM-Record] </p>
    </body>

    The table is generated from a database and is then imported into another page using a [WM-Include] tag in a second database and because i'm using templates the table is put into an editable region, code as follows:

    <InstanceBeginEditable name="regiontable" -->[WM-Field: table]
    <!-- InstanceEndEditable -->

    The editable region is itself in a 100% table but the imported table remains "squashed" to the with of the text within the table.

  8. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Just For the Record...
    By leeann in forum Virtual Family and Off-Topic
    Replies: 7
    Last Post: March 10th, 2007, 04:06 PM
  2. How to include next record field with present record info?
    By tvsmvp in forum WebMerge (Fourthworld.com)
    Replies: 6
    Last Post: August 18th, 2006, 10:48 AM
  3. NEw cj record!!!!!!! new network earnings record.
    By jc101 in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 8
    Last Post: May 7th, 2004, 02:04 AM
  4. This must be a record!
    By Grumpy in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 3
    Last Post: December 26th, 2003, 08:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •