Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    47
    Hi - I'm reposting this as a new question to save you experts some time . . here is my problem:

    I'm trying to use a table with rows and columns - but I'm also using an IF statement.

    Any Idea why this wouldn't work? When I use it - I get one LONG COLUMN of products rather than three columns.

    [WM-RECORD cols=3 width=800]

    <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="5" cellspacing="0">
    <tr> <td align="center" class="solidall">

    [WM-If: Field: Keywords .cn. travel]<a href="[WM-Field: Product_URL noLink raw]">
    <img src="[WM-Field: Product_Image_URL noLink]" width="125" height="125" hspace="5" vspace="5" border="0"></a><br>
    <a href="[WM-FIELD: Product_URL raw noLink]"> >> BUY NOW << </a></strong></font>

    [/WM-If]


    </td></tr></table>

    [/WM-Record]

    April L Lougheed

  2. #2
    ABW Ambassador Nature Boy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Tennessee
    Posts
    1,423
    My guess would be the <TABLE...> tag that's in there. Since there is only one <TR><TD> combo, it only creates one cell instead of the desired three and puts all of the information in that one cell. Basically, it is forgetting about the Webmerge tag for a table.
    Scott
    If you can't dazzle them with brilliance, then baffle them with bulls#!t
    Don't tell me that you'll do it... SHOW ME.
    Just because everyone else is drinking it is no reason for me to drink the KOOL-AID.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    47
    Hi. Thanks for your help.

    I tried taking out the HTML tables and used code below.

    Unfortunately, I get dozens of blank table rows until Webmerge finds a row with Kids in it.

    Any other way to do a Table formatted "If" statement??

    [WM-RECORD cols=2 width=800]
    [WM-If: Field: Primary_Category .cn. KIDS]<a href="[WM-Field: Product_URL noLink raw]">
    <img src="[WM-Field: Product_Image_URL noLink]" width="125" height="125" hspace="5" vspace="5" border="0"></a><br>
    <a href="[WM-FIELD: Product_URL raw noLink]"> >> BUY NOW << </a></strong></font> [/WM-If] [/WM-Record]

  4. #4
    ABW Ambassador AWaR's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    625
    There are times when you should try repositioning your tags if it doesn't go the way you want the first (few) time(s).

    Below, I've moved your IF statement outside the WM-RECORD tag, so that when you run it, it will only make the table IF the category contains KIDS.

    It may or may not do exactly what you want, but keep moving the tags around if it doesn't.

    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>
    [WM-If: Field: Primary_Category .cn. KIDS]
    [WM-RECORD cols=2 width=800]
    &lt;a href="[WM-Field: Product_URL noLink raw]"&gt;
    &lt;img src="[WM-Field: Product_Image_URL noLink]" width="125" height="125" hspace="5" vspace="5" border="0"&gt;&lt;/a&gt;&lt;br&gt;&lt;a href="[WM-FIELD: Product_URL raw noLink]"&gt; &gt;&gt; BUY NOW &lt;&lt; &lt; &lt;/a&gt;&lt;/strong&gt;&lt;/font&gt;[/WM-Record][/WM-If] <HR></BLOCKQUOTE>
    __________________________
    "Yesterday we obeyed kings and bent our necks before emperors. But today we kneel only to truth..." - Kahlil Gibran

  5. #5
    The Eternal Optimist zimmy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    NC
    Posts
    696
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR> Unfortunately, I get dozens of blank table rows until Webmerge finds a row with Kids in it.
    <HR></BLOCKQUOTE>

    I feel your pain. I have the same problem and for the life of me I can't work it out.



    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

    The big shots are only the little shots who keep shooting.
    -Christopher Morley

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    47
    Must not be possible as I emailed WebMerge Support directly and they did not reply.

    Seems like it would be a great feature for future releases. In addition to an If statement that could have two conditions . . . e.g. Field contains hearts AND flowers.

    I'd pay for an upgrade with these features.

    Cheers. April

  7. #7
    Affiliate Manager
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    1,913
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by aprillougheed:
    Must not be possible as I emailed WebMerge Support directly and they did not reply. <HR></BLOCKQUOTE>

    The absence of a reply does not imply an answer, it more likely means I just didn't get the message.

    I just double-checked my in-box and couldn't find an email from you, so please re-send and I'll keep an eye out for it.

    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>
    Seems like it would be a great feature for future releases. <HR></BLOCKQUOTE>

    Agreed.

    One solution may be something already in development for v3.0, a query engine which would let you specify a subset of records to process for an index page based on any number of criteria.

    Would that solve it for you?


    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>In addition to an If statement that could have two conditions . . . e.g. Field contains hearts AND flowers.

    I'd pay for an upgrade with these features. <HR></BLOCKQUOTE>

    I'll take you up on that. Multiple IF criteria is in development for v3.0.
    Richard Gaskin
    Developer of WebMerge: Publish any data feed on any site
    http://www.fourthworld.com

  8. #8
    Member MarkJH's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    68
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>I'll take you up on that. Multiple IF criteria is in development for v3.0. <HR></BLOCKQUOTE>Now THAT I am looking forward to.
    [b][url=www.bandlink.net]Bandlink.net[/url][/b]

  9. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Public Statement to CJ
    By Azam in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 12
    Last Post: September 25th, 2005, 06:27 PM
  2. using contain statement for "Men's"
    By aprillougheed in forum WebMerge (Fourthworld.com)
    Replies: 1
    Last Post: May 27th, 2004, 08:30 AM
  3. How do I make this IF statement?
    By >( ^.^)< Kirby in forum WebMerge (Fourthworld.com)
    Replies: 2
    Last Post: May 6th, 2004, 11:22 PM
  4. "IF" statement hiccup?
    By Haiko de Poel, Jr. in forum Cusimano.com Scripts
    Replies: 2
    Last Post: February 13th, 2003, 03:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •