Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ABW Ambassador Doug247's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    DE USA
    Posts
    931
    I am using a PHP include to add dynamic text to pages but when I do it seem to add a blank line above where the text appears? Is there a way to get rid of the extra blank line??

    Thanks,
    DOug
    Thanks,
    Doug

  2. #2
    Member mikew's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    southern California
    Posts
    60
    Doug,

    Post a snippet of the offending code (including the html code before and after) and perhaps I or someone else can answer

  3. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. PHP question - include(file.php) with variables
    By teezone in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 8
    Last Post: September 4th, 2009, 04:54 PM
  2. php question
    By gearupandplay in forum PopShops
    Replies: 7
    Last Post: May 22nd, 2008, 08:45 PM
  3. Can someone help with this PHP question.
    By Derrick Kinsey in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 4
    Last Post: March 22nd, 2007, 07:23 PM
  4. Php question
    By zimmy in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 7
    Last Post: September 16th, 2006, 10:26 PM
  5. PHP Question
    By mopek in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 4
    Last Post: August 23rd, 2006, 04:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •