Results 1 to 5 of 5

Thread: anyone having trouble login 'in?

  1. #1
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    92
    Hi,

    anyone having trouble login in to the bettymills affiliate control manager?

    Victor: i emailed you with the "Passwords Error" as subject,

    thanks.

  2. #2
    ABW Ambassador Mike O's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Los Angeles area
    Posts
    843
    I'm not having a problem with that, but I do keep getting an error popup giving me "A runtime error has occurred. Do you wish to debug?" message whenever I go to a new page, say to check stats or whatever.

    Maybe the problems are related?
    A joy shared is a joy doubled.
    A burden shared is a burden lightened.

  3. #3
    Chief Betty Victor Hanna's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    881
    I'm not able to re-create either of those errors when I try to log in.

    I know this sounds obvious, but did you clear out all cache and cookies prior to login?

    That sometimes helps.

    Regards,
    Victor Hanna, The BettyMills Company
    Home of Snack Rewards and the Double Markdown!
    Affiliate Login: http://www.GetBetty.com
    Signup Page: https://getbetty.com/affiliate_signup.aspx
    Home Page BettyMills.com

  4. #4
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    92
    victor,

    yes i did clear my cache, and try login in on both opera and IE using the specified user and password.

    I tried to retrieve the password and it gave me a

    Your Betty Mills Affiliate Program password for me@mydomain.com is ()

    no real password given.

    Did you get my email with the subject line "Passwords Error"?

  5. #5
    ABW Ambassador Mike O's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Los Angeles area
    Posts
    843
    And in my case, here's what I've found:

    I get two error messages every time a page from your affiliate site refreshes:

    The first:

    "A Runtime Error has occurred. Do you wish to debug?
    Line: 2068
    Error: Unterminated string constant"

    The second error is the same, except it's in Line 2075.

    These aren't likely to be cookie-related. I'm using IE Version 6.0.2800.1106.xpsp2.030422-1633

    Clearing my cache doesn't help, either. It's just annoying, not disabling. Any ideas?

    It does *not* happen with NetScape, just IE. So it's possibly nothing to do with your site, just my browser. Sigh.

    I know, I know: "Look into Firefox or Opera!"

    -- Mike
    A joy shared is a joy doubled.
    A burden shared is a burden lightened.

  6. Newsletter Signup

Similar Threads

  1. Anyone Else having Login Trouble?
    By CustomersFirst in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 7
    Last Post: March 17th, 2008, 08:09 PM
  2. Login trouble and getting booted
    By UncleScooter in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 5
    Last Post: September 29th, 2005, 04:18 PM
  3. Login trouble
    By westgroup in forum ShareASale - SAS
    Replies: 7
    Last Post: April 5th, 2005, 03:56 PM
  4. login trouble
    By Cursal in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 7
    Last Post: March 6th, 2005, 06:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •