Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    22
    I just signed up with Performics - do they have datafeed - if so, do you have to pay with them like CJ?

    Thanks...

    Claudia

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    5
    As for as I know, performics do have datafeed. You need to contact them to ask it. Their services are good.

  3. #3
    ABW Ambassador kaizen's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Canada
    Posts
    666
    Performics has a datafeed for many of its merchants. There is no fee for the feeds, but they usually will give you just 3 to start with.

    Access is a bit different as well....whereas you just grab them from cj, befree, etc., Performics requires you to set up a directory on your webspace, give them ftp access to this directory, then they send them to you.
    We did not change as we grew older; we just became more clearly ourselves.
    ~Lynn Hall

  4. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. is Performics down?
    By Kcedit in forum Google Affiliate Network - GAN
    Replies: 5
    Last Post: June 26th, 2004, 10:41 AM
  2. Performics Down Again??
    By jimh009 in forum Google Affiliate Network - GAN
    Replies: 0
    Last Post: March 5th, 2004, 06:49 PM
  3. Performics?
    By jackinthebox in forum Other Affiliate Networks
    Replies: 9
    Last Post: January 3rd, 2002, 10:12 PM
  4. Anyone using Performics...
    By mousejockey in forum Other Affiliate Networks
    Replies: 11
    Last Post: November 21st, 2001, 05:06 AM
  5. Anyone using Performics...
    By mousejockey in forum Google Affiliate Network - GAN
    Replies: 11
    Last Post: November 21st, 2001, 05:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •