Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    19
    Is there a way to exclude "Out of Stock" items in AE?
    Is there a way to exclude "Out of Stock" products from being displayed on the results pages on AE?

  2. #2
    ABW Ambassador cusimano's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    1,369
    No.

    Yours truly,
    Cusimano.Com Corporation
    per: David Cusimano

  3. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. "Stock" beats "sex" in keyword searches
    By Carolyn - ShareASale in forum Midnight Cafe'
    Replies: 8
    Last Post: January 5th, 2008, 10:07 PM
  2. The "stock" field in the datafeeds
    By pexcornel in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 2
    Last Post: February 7th, 2006, 11:03 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: July 29th, 2005, 01:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •