Results 1 to 17 of 17
  1. #1
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    157
    CJ Down?
    I'm having trouble logging in. Anyone else?

  2. #2
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    157
    False alarm. Just got in.

  3. #3
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    112
    I can't get in right now.

  4. #4
    Member Sudilly's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    CA
    Posts
    87
    I can't get in either.

  5. #5
    Full Member fg20878's Avatar
    Join Date
    March 29th, 2005
    Posts
    356
    I can't login either.

  6. #6
    Member ripe's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    141
    Plus routing problem for ..../click-1-...
    with some Autonomuos System to 216.34.20....
    63.215.20.... still work but dns still pointed on both IP
    plus not small delay on both IP

  7. #7
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    162
    I cannot login either.

    huhu

  8. #8
    Member ripe's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    141
    Resolved for both my Autonomous System

  9. #9
    ABW Ambassador MeeMaw's Avatar
    Join Date
    May 30th, 2005
    Posts
    547
    I was able to get in about 10 minutes ago, but now, nothing works. Can't even bring up the site.

  10. #10
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    112
    Well, I'm in now. What can I complain about next. I know...where are my sales!

  11. #11
    ABW Ambassador ticketguyz's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    697
    Yeah, where are mine too?! Ha...although I do see the crazy middle-of-the-day gap that I haven't seen in a while. Everyone else looking fine? I'm guessing it's just a bad day here...

  12. #12
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    673
    Huh... I though I was having a very bad day too....

  13. #13
    Member clutax's Avatar
    Join Date
    January 24th, 2005
    Posts
    54
    login is OK, but without any sales in two days..!

  14. #14
    ABW Ambassador ticketguyz's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    697
    Okay... this is nuts... I haven't seen anything post with an event date later than 9:30am pst. 11 transactions prior to that, and then bam, nothing! Hoping it's not just me here...

  15. #15
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    687
    Quote Originally Posted by ticketguyz
    Okay... this is nuts... I haven't seen anything post with an event date later than 9:30am pst. 11 transactions prior to that, and then bam, nothing! Hoping it's not just me here...
    I've had multiple sales every hour. My last transaction was at:
    9-Jun-2005 13:20 PDT 9-Jun-2005 15:54 PDT

    so there is a delay.

  16. #16
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    687
    Things look to be normal now. My last three sales that came in had; one hour @ 15 minute lag which is normal.

  17. #17
    Newbie Merchant dustywhite's Avatar
    Join Date
    June 7th, 2005
    Location
    LA (of course!)
    Posts
    60
    Thanks!
    It was worth the ten minutes it took me to find this thread. I haven't been able to pull up the site in three days. I keep seeing links and references everywhere for CJ, so I thot I'd go read up on them - but no luck. I keep getting 404 pages.

    I am kinda relieved to see that it is not just me. Grr... not much of an affiliate network. If my site went down for one day I would want to know why..

    Does this happen often with affiliate network sites?

    Thanx

  18. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •