Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    June 24th, 2005
    Problem with [WM-Field: MyField cgiEncoding]
    I'm building a site with links back to a search page of another site using URL's generated by WebMerge.
    Code is as:
    <a ref="[WM-Field: MyField cgiEncoded]">Here</a>

    On a Detail Product page this genates the URL correctly, no problem:
    "Here" appears in the browser as the link and shows
    on mouse over.

    BUT on a Category page the SAME CODE produces

    "133" appears in the browser as the link followed by ">Here" and shows <a href=
    on mouse over.

    I've looked at the code 'till I'm blue in the face but can't see what's wrong.

    Anybody got any ideas?


  2. #2
    Join Date
    June 24th, 2005
    Hi ALL!

    Solved it!

    The manual says that the cgiEncoded attribute cannot be used with the nolink attribute in the FIELD Tag.
    The HELP Manual is wrong. It does work with it and solved my problem!

    Hope no-one else has got messed up with this!!

    Bob Fawcett

  3. #3
    Affiliate Manager
    Join Date
    January 18th, 2005
    Los Angeles, California
    Correct - earlier versions did not allow those two attributes to be used in conjunction with one another, but this was corrected. The documentation has just been updated for the next release.

    Thanks for the report.
    Richard Gaskin
    Developer of WebMerge: Publish any data feed on any site

  4. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. New to the field...
    By PunditGonzo in forum Introduce Yourself
    Replies: 2
    Last Post: March 12th, 2009, 09:35 AM
  2. New to the field
    By Howard Gottlieb in forum Introduce Yourself
    Replies: 3
    Last Post: June 27th, 2007, 12:25 PM
  3. Problem with creating folders based on field name
    By romulus in forum WebMerge (
    Replies: 1
    Last Post: October 7th, 2006, 12:17 AM
  4. Problem with create index when value in field changes
    By admad1 in forum WebMerge (
    Replies: 5
    Last Post: February 21st, 2005, 12:22 AM
  5. WM-If Field: field AND Field: field OR... etc
    By MarkJH in forum WebMerge (
    Replies: 6
    Last Post: February 16th, 2004, 12:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts