Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    July 5th, 2005
    How Do You Set Up Performics For Multiple Domain Names?
    When I login to, it is setup for the domain name I registered with.

    How do I set it up for multiple domain names?
    Last edited by Symmetrical; July 5th, 2005 at 07:45 PM. Reason: grammer errors

  2. #2
    ABW Ambassador thecool's Avatar
    Join Date
    January 19th, 2005
    Hot Springs Village, Arkansas
    There are two ways. Join the network with each of your domains as separate accounts or use the &mid=nnnnn in each link to identify the domain where you use the link. Example: after the[ lid=xxxxxxxxxxxxxxxxx&mid=nnnnn ]. The nnnnn is the code you decide on that represents your domain. The code can be all letters, all numbers or a combination of both. {&mid=tjmd5} The code is appended to the end of the lid. If the link is a banner or image link the code will be appended to the lid in both portions of the link. The code can be one digit, 10 digits or whatever.

    I hope this is clear.


  3. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Multiple Domain Names Pointed At The Same Site?
    By CanadianDave in forum Search Engine Optimization
    Replies: 4
    Last Post: December 22nd, 2011, 03:06 AM
  2. GoDaddy and multiple names
    By cditty in forum Midnight Cafe'
    Replies: 7
    Last Post: October 7th, 2003, 02:43 PM
  3. Set of Poster names for sale
    By Larry in forum Midnight Cafe'
    Replies: 2
    Last Post: March 30th, 2003, 12:15 PM
  4. Multiple Domain Names
    By soundbwoy in forum Domains & Hosting
    Replies: 4
    Last Post: December 7th, 2002, 08:15 AM
  5. Multiple Domain Names & Forwarding - 1-800-Flowers Example
    By affiliatemakeover in forum Domains & Hosting
    Replies: 2
    Last Post: November 20th, 2002, 09:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts