Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ABW Ambassador leeann's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    2,955
    Stupid question time. I am in the process of adding the script to one of my least developed sites. When the script maker thingy asks for the store name and I put the name of my website into it, it rejects it saying I've used it already. What "store name" is it looking for? I already checked which merchant, and what kind of script I wanted, so it wouldn't be the merchant's name there, right?

  2. #2
    Member Chocolate_Chicken's Avatar
    Join Date
    January 19th, 2005
    Location
    The Hen House
    Posts
    1,227
    Hit the "My Stores" link in the Goldencan console to see if you may have inadvertently created a store by that name already.

  3. #3
    Mr. GoldenCan
    Join Date
    May 30th, 2005
    Posts
    975
    Quote Originally Posted by leeann
    Stupid question time. I am in the process of adding the script to one of my least developed sites. When the script maker thingy asks for the store name and I put the name of my website into it, it rejects it saying I've used it already. What "store name" is it looking for? I already checked which merchant, and what kind of script I wanted, so it wouldn't be the merchant's name there, right?
    leeann,
    The Store name is used for your reference only. You can use any name for your store as you like. as example i can call my stores as
    My Stor 1
    My Store 2
    OverStock Store 1
    OverStock Coupons
    OverStock Apparel.

    Just remember you can not use the same name twice.

    Thanks
    Asif
    http://www.GoldenCAN.com

  4. #4
    Not Verif-Lidated infoTim's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Sunny Florida
    Posts
    1,021
    I clicked through that screen as you describe, but after navigating to set up a store, etc., I would invariably be sent back there to have to click through it again. And again. :-)
    Tim
    consultant by day, affiliate by night

  5. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Opinion: "store" affiliate link in navigation menu ?
    By trienthusiast in forum Newbie Affiliate FAQs & Helpful Articles
    Replies: 10
    Last Post: March 7th, 2013, 06:28 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: September 19th, 2010, 04:55 PM
  3. "By Catagory" or "By Store Search"
    By RICK430 in forum PopShops
    Replies: 1
    Last Post: July 12th, 2009, 12:39 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: July 29th, 2005, 12:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •