Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    ABW Ambassador Packy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Syracuse
    Posts
    4,205
    Todd, Any Chance of
    Todd,

    Is there any chance that sometime down the road we will be able to get multiple product codes at a time. Right now unless I'm missing something we can only get one product at a time. When I search for individual products it might pull up a bunch that I want. What would be nice is if we could just check the box which is there now next to all the products we want and the code for the products we want would begenerated. Befree has the technology. Any way to move it over to CJ? Thanks Todd

  2. #2
    Ad Network Rep ToddCrawford's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Santa Barbara, CA
    Posts
    2,162
    Good idea, I will submit as an NFR (new feature request).
    Todd Crawford
    Co-Founder, Impact Radius

    Give me a minute before I post again

  3. #3
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,608
    The "Select All" button when creating links in the Advertizer Detail Popup window still doesn't work!
    Better fix this one first. I have been complaining about this for a long time and it is falling on deaf ears.

    It is ok if you are making only 5 links, but when you are making 30 links (don't you want that?) it's kind of frustrating that the "select all" feature is there but you just can't use it.

  4. #4
    Ad Network Rep ToddCrawford's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Santa Barbara, CA
    Posts
    2,162
    Quote Originally Posted by waytogo
    The "Select All" button when creating links in the Advertizer Detail Popup window still doesn't work!
    Better fix this one first. I have been complaining about this for a long time and it is falling on deaf ears.
    I heard that loud and clear - just submitted it as a bug.

    Thanks,
    Todd Crawford
    Co-Founder, Impact Radius

    Give me a minute before I post again

  5. #5
    ABW Ambassador Packy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Syracuse
    Posts
    4,205
    Thanks Todd

    Edited because I figured out what WTG was talking about

  6. #6
    ABW Founder Haiko de Poel, Jr.'s Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    New York
    Posts
    21,609
    Cool
    [OT]
    Todd, any chance of a post in ... http://forum.abestweb.com/showthread.php?t=64212
    [/OT]
    Continued Success,

    Haiko
    The secret of success is constancy of purpose ~ Disraeli

  7. #7
    Ad Network Rep ToddCrawford's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Santa Barbara, CA
    Posts
    2,162
    Quote Originally Posted by Haiko de Poel, Jr.
    [OT]
    Todd, any chance of a post in ... http://forum.abestweb.com/showthread.php?t=64212
    [/OT]
    Yes, but I will need to scan something into my computer since there were no digital cameras when I was a baby. It will take a day or two but it will be worth the wait.
    Todd Crawford
    Co-Founder, Impact Radius

    Give me a minute before I post again

  8. #8
    ABW Founder Haiko de Poel, Jr.'s Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    New York
    Posts
    21,609
    Take a digital photo of the photo ... that's what I did.

    If you win I'll add an ABW beer stein to the prize.
    Continued Success,

    Haiko
    The secret of success is constancy of purpose ~ Disraeli

  9. #9
    ABW Ambassador CDC's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    751
    You have ABW beer stiens?

    Lucky...

    CDC
    I can't complain but sometimes I still do...

  10. #10
    ABW Ambassador Grumpy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Mesa, Arizona
    Posts
    1,123
    Quote Originally Posted by Packy
    Todd,

    Is there any chance that sometime down the road we will be able to get multiple product codes at a time. Right now unless I'm missing something we can only get one product at a time. When I search for individual products it might pull up a bunch that I want. What would be nice is if we could just check the box which is there now next to all the products we want and the code for the products we want would begenerated. Befree has the technology. Any way to move it over to CJ? Thanks Todd
    Good point Packster! I've been wondering for a long time now why this can't be done through CJ. If CJ had this feature of selecting multiple products in one go, it would be so much easier.

    By the way, any news from you know who about you know what?

  11. #11
    ABW Ambassador Packy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Syracuse
    Posts
    4,205
    Quote Originally Posted by Grumpy
    Good point Packster! I've been wondering for a long time now why this can't be done through CJ. If CJ had this feature of selecting multiple products in one go, it would be so much easier.

    By the way, any news from you know who about you know what?
    I havent heard a word about you know what from you know who Grumpy I have to run out for awhile today but if I get a chance I'll give a call later and see what happens. I'm sure the response will be the same as yours was

  12. #12
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,608
    Quote Originally Posted by ToddCrawford
    I heard that loud and clear - just submitted it as a bug.

    Thanks,
    Thanks Todd, I really appreciate that.

    Now, on to Befree. I've noticed lately that almost everytime I changed pages on the BF interface, there's this pop-up about loading secure and unsecure items. It doubles my time and effort in creating links as I have to close the popup everytime it appears, which is a whole damn lot. It is very much in the way especially when I'm about to copy the generated link. Can you fix this back to the way things are before. Thanks.

  13. #13
    ABW Ambassador Andy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    4,178
    Todd,

    The link to "View Other SmartZones" is still broken. You get a message saying there aren't any SmartZones setup for this site. This has been broken for over a year, and has been reported to you here as well as through AAQ.

    Any chance of getting that fixed?

    And when you want to add links to a SmartZone, it takes you to the general directory first, instead of "By Relationship". Since you have to join a program to run ads, this is an unnecessary step and should be eliminated.

    Andy

  14. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Getting a second chance
    By animatic1 in forum Newbie Affiliate FAQs & Helpful Articles
    Replies: 5
    Last Post: December 15th, 2007, 11:50 AM
  2. is there a chance?
    By scott44 in forum Search Engine Optimization
    Replies: 3
    Last Post: July 30th, 2007, 04:57 PM
  3. Last Chance 4 You
    By net4biz in forum Midnight Cafe'
    Replies: 43
    Last Post: April 25th, 2002, 08:20 PM
  4. Can't I get one more chance?
    By in forum Midnight Cafe'
    Replies: 74
    Last Post: December 13th, 2001, 08:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •