Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Full Member bwc's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Rock Town USA
    Posts
    403
    Need to reload script without scrolling
    Is there a way to make the script find itself after clicking on a different category of the script?

    Here's the scenario: I have many scripts located low on each page. When someone clicks on a link of the script the page reloads but then this necessitates the scrolling to the bottom of the page again.

    Is there a way so that when a link is clicked, that doesn't go off-site, it finds the script and loads at the display?

  2. #2
    Full Member bwc's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Rock Town USA
    Posts
    403

  3. #3
    Mr. GoldenCan
    Join Date
    May 30th, 2005
    Posts
    975
    Quote Originally Posted by bwc
    Is there a way to make the script find itself after clicking on a different category of the script?

    Here's the scenario: I have many scripts located low on each page. When someone clicks on a link of the script the page reloads but then this necessitates the scrolling to the bottom of the page again.

    Is there a way so that when a link is clicked, that doesn't go off-site, it finds the script and loads at the display?
    This feature will be comming soon

  4. #4
    Full Member bwc's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Rock Town USA
    Posts
    403
    I'm gonna hafta put you on my Christmas list.
    THANK YOU very much~!

  5. #5
    Mr. GoldenCan
    Join Date
    May 30th, 2005
    Posts
    975
    Quote Originally Posted by bwc
    Is there a way to make the script find itself after clicking on a different category of the script?

    Here's the scenario: I have many scripts located low on each page. When someone clicks on a link of the script the page reloads but then this necessitates the scrolling to the bottom of the page again.

    Is there a way so that when a link is clicked, that doesn't go off-site, it finds the script and loads at the display?
    This feature has beed added into GoldenCAN Page Display.

    When a will click on a category or product detail link, the script will automatically load at the same place on the page and user will not have to scroll.

  6. #6
    Full Member bwc's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Rock Town USA
    Posts
    403
    Quote Originally Posted by GoldenCAN
    This feature has beed added into GoldenCAN Page Display.

    When a will click on a category or product detail link, the script will automatically load at the same place on the page and user will not have to scroll.
    WOW, that was fast~! This is one time when I don't mind redoing my site. Thanks so much Asif . . .

  7. #7
    Full Member bwc's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Rock Town USA
    Posts
    403
    I spoke too soon. I didn't realize until I checked my site that the feature doesn't require any redoing on my part which makes this update so much better.

    Thanks Asif.

  8. #8
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 17th, 2005
    Posts
    530
    Would it be possible to make this feature work when doing a product
    search using the search form also?

  9. #9
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 17th, 2005
    Posts
    530
    Is there a way to not make the script load at the same place. I would like my pages
    to open at the top of the page with each click, and it seems this is no longer possible.
    Is there a way to choose this option so that we can either have it reload in the
    same place on the page OR reload at the top of the page? It looks kind of weird on
    some of my pages to have the webpage open without the top header of my site
    showing after the user clicks on a link.

    It looks like all links have #goldencan added to the end of the link which causes it to
    open in the same place, when I try the link without the #goldencan at the
    end of the link then it opens the webpage at the top. Could there be an
    option to remove the #goldencan part from the link so that it opens at the
    top of the page?
    Last edited by waybar; February 12th, 2006 at 09:00 PM.

  10. #10
    Mr. GoldenCan
    Join Date
    May 30th, 2005
    Posts
    975
    This script is using anchor name GoldenCAN.

    If you like you can add the following line at any place on the page where you want the anchor to stop.

    Code:
    <A Name=GoldenCAN></a>

  11. #11
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 17th, 2005
    Posts
    530
    Thank you. That worked great.

  12. #12
    Newbie
    Join Date
    July 1st, 2006
    Location
    NJ
    Posts
    11
    I too have the goldencan store at the lower portion of my pages, this feature doesn't seem to work with the getData version for asp. When I change back to javascript it works perfectly. Any suggestions?

  13. #13
    Mr. GoldenCan
    Join Date
    May 30th, 2005
    Posts
    975
    Quote Originally Posted by mdf
    I too have the goldencan store at the lower portion of my pages, this feature doesn't seem to work with the getData version for asp. When I change back to javascript it works perfectly. Any suggestions?
    GetData feature ads real contents on your web page and by adding the anchor back to category there will be too many variables in the page with the word GoldenCAN. That is why this code was removed from the code orignally when GetData was offered. We will see if this feature can be added back to GetData may be by using some variable like gc or somehting like that so it does not conflict with anyother variable on the page.

  14. #14
    Newbie
    Join Date
    July 1st, 2006
    Location
    NJ
    Posts
    11
    That would be great, thanks for a great product.

  15. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Page reload question
    By bigsite in forum PopShops
    Replies: 6
    Last Post: December 4th, 2008, 09:39 PM
  2. Why do I have to reload exported file and reselect fields?
    By tvsmvp in forum WebMerge (Fourthworld.com)
    Replies: 0
    Last Post: November 4th, 2006, 12:18 PM
  3. Read Before Scrolling Down To Photo!
    By Jon@Fluxads in forum Virtual Family and Off-Topic
    Replies: 21
    Last Post: May 28th, 2006, 07:38 PM
  4. How to eliminate horizontal scrolling?
    By scooter beast in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 6
    Last Post: March 8th, 2004, 09:56 AM
  5. Problem scrolling in ABW?
    By Radegast in forum Midnight Cafe'
    Replies: 2
    Last Post: December 3rd, 2003, 05:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •