Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    October 24th, 2005
    Posts
    6
    Buy.com SmartZones broken?
    I'm totally green when it comes to CJ, so this could easily be something I'm doing wrong.

    When I locate a product from Buy.com on CJ, and I try to add it to a SmartZone, I get a very nondescript error. Basically it just says an error occurred, we logged it, go piss up a flagpole.

    I've been e-mailing back and forth with CJ about it but the turnaround time on their support tickets is 3 days and I could grow old trying to get this sorted out.

    I'd greatly appreciate any advise or help that anyone here could offer.

    Thanks

  2. #2
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Nunya, Business
    Posts
    23,684
    Smartzones have been jacked up since last September after an upgrade. Didn't even know you could do products with smartzones, always used them for banners.

  3. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. New Smartzones working?
    By Woz in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 5
    Last Post: November 12th, 2005, 05:23 PM
  2. SmartZones link still broken - a year later!
    By Andy in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 0
    Last Post: August 18th, 2005, 07:10 AM
  3. SmartZones
    By Kevin in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 3
    Last Post: April 26th, 2004, 02:48 PM
  4. smartzones
    By que007 in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 1
    Last Post: January 22nd, 2004, 04:48 AM
  5. Smartzones Problems?
    By Hiccups in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 4
    Last Post: November 30th, 2003, 10:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •