Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    pph Expert! Gordon's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Edmonton Canada
    Posts
    5,781
    Is anybody else having a hard time getting these forum pages up? I cannot remember it ever being this slow before.

  2. #2
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    128
    Not really slow, but also not very fast [img]/infopop/emoticons/icon_wink.gif[/img]
    It's the same speed as ever I guess.

    Karl

  3. #3
    ABW Ambassador webmarm's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,713
    vvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrryyyy
    sloooooooooooooooooooowwwwwwwwww todayyyyy...

    Pass the molasses pullleeez....

  4. #4
    ABW Founder Haiko de Poel, Jr.'s Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    New York
    Posts
    21,609
    All,

    At 12:30am EST the problem started ... it is an interland connectivity problem! They said it will probably be one more hour. [img]/infopop/emoticons/icon_frown.gif[/img]

    Haiko

  5. #5
    ABW Founder Haiko de Poel, Jr.'s Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    New York
    Posts
    21,609
    After four more calls .... I finally find out that the seattle router craped out and needs to be replaced ... 2 more "alledged" hours [img]/infopop/emoticons/icon_frown.gif[/img]

    [ 12-14-2001: Message edited by: Haiko ]

  6. #6
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 17th, 2005
    Posts
    2,160
    Seems to back to normal speed again over in the UK Haiko [img]/infopop/emoticons/icon_smile.gif[/img]

  7. #7
    Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    140
    Haiko;
    I have noticed that there is a big difference between Netscape and IE in loading the pages. With Netscape, you almost always have to hit "reload" several times before the main board page will load. With IE, there has never been a problem.

  8. #8
    ABW Founder Haiko de Poel, Jr.'s Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    New York
    Posts
    21,609
    Ken,

    Thank you! I have seen a problem with it also (from logs)and am on it<IMG src=http://www.abestweb.com/ubb/icons/icon14.gif>

    Haiko

  9. #9
    Content $ Queen Ebudae's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Texas
    Posts
    2,823
    Hi. Just thought I would let you know I am getting a lot of error messages:

    502 Connection Failed
    This Web page could not be opened. There may be too many people accessing this page or the page may be unavailable. Please try again later.


    Thanks!!
    Vicki [img]/infopop/emoticons/icon_wink.gif[/img]

  10. #10
    ABW Founder Haiko de Poel, Jr.'s Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    New York
    Posts
    21,609
    Vicki,

    On the phone with interland ...

    I have gotten 404 (not custom) and 500's

    Haiko

  11. #11
    ABW Veteran Student Heyder's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    5,482
    Started a few days ago every now and then the abestweb url won't come up until a couple of reloads. I thought it was something on my end.

  12. #12
    ABW Founder Haiko de Poel, Jr.'s Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    New York
    Posts
    21,609
    Heyder,

    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>few days ?<HR></BLOCKQUOTE>

    When?

    Haiko

  13. #13
    ABW Veteran Student Heyder's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    5,482
    Well it had to be just this week. I don't recall actual times. Late Evening as my usual log on times.

    Happend maybe four times

  14. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Very slow loading of pages
    By megatonloh in forum GoldenCAN
    Replies: 9
    Last Post: November 19th, 2006, 12:46 PM
  2. Causing Slow Loading Pages
    By bwc in forum GoldenCAN
    Replies: 5
    Last Post: December 10th, 2005, 12:58 PM
  3. Slow Loading CJ Pages
    By Jakpot in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 3
    Last Post: September 6th, 2003, 08:59 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: June 14th, 2002, 08:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •