Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    1,005
    I used to be able to click on a graphic in front page and it would open in this seperate program for editing images. I had to reload frontpage and now it doesn't do that. Does anyone know what the program is called?? I think it was called Image Composer. And how can I get it back??

  2. #2
    ABW Ambassador
    Join Date
    January 17th, 2005
    Posts
    2,160
    Jada
    You can choose which program to use to edit your images.

    Tools - Options - Configure Editors.

  3. #3
    Super Sh!t Stirrer SSanf's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    9,944
    I use Image Composer with front page. It came from Netscape as I recall. I had the beta, lost it and finally bought one, I think. It was a long time ago. It may have come along with Netscape Communicator.

    Check with Netscape. I am sure it its their product. A very fine one at that.

  4. #4
    Crazy Cat Lady Heidi's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    1,685
    Frontpage comes with Image Composer on the 2nd CD, you have to install it seperately from Frontpage it doesn't automatically do it.

  5. #5
    Super Sh!t Stirrer SSanf's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    9,944
    I am corrected. I know I downloaded my beta copy long before I got Front Page. But, yep it says so on my Front Page box.

  6. #6
    ABW Ambassador Packy's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Syracuse
    Posts
    4,205
    Does anyone have an idea where I might find that if it was downloaded to my computer and not included in the configure editor section. Where might it be stored or would it only be on the cd. Thanks for any help. I am using Fronpage 2000 that was included when a friend installed MS office or whatever it was, lol. And yes it was a licensed copy. <IMG src=http://www.abestweb.com/ubb/icons/icon7.gif>

  7. #7
    Crazy Cat Lady Heidi's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    1,685
    I think the default installation for Image Composer would be c:\program files\

    If you have it installed it should also show in your start programs, I forget where exactly as I don't have it installed right now.

  8. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Some Frontpage Help
    By maae10 in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 20
    Last Post: March 24th, 2006, 04:09 PM
  2. Image popup in FrontPage
    By czdday in forum Marketing Resources & Power Tools
    Replies: 4
    Last Post: July 31st, 2005, 01:53 PM
  3. How to fix an image with a '\' in image url
    By ahugedeal in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 9
    Last Post: September 24th, 2003, 06:29 AM
  4. FrontPage Help
    By hazydavy in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 3
    Last Post: July 1st, 2003, 10:12 AM
  5. cj frontpage
    By java in forum Midnight Cafe'
    Replies: 3
    Last Post: December 26th, 2001, 10:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •