Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member blizzard's Avatar
    Join Date
    February 8th, 2006
    Location
    Los Angeles
    Posts
    61
    LMI/Javascript Serves Up...Nothing ??
    I just swapped in some LMI banners to see how they worked. My site uses a simple php include to randomly rotate through several different banners.

    Oddly, about 1/3 or 1/5 of the time, no ad gets served. The source code shows the appropriate js script in place, but no ad appears. Anyone else noticing this behavior?

  2. #2
    Member blizzard's Avatar
    Join Date
    February 8th, 2006
    Location
    Los Angeles
    Posts
    61
    Hmm...I'm going to guess this was some kind of CJ system maintenance issue. The ads vanished entirely for about half an hour, now seem to be working normally.

  3. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. CJ LMI (Javascript links) is D-E-A-D!
    By Akiva in forum Midnight Cafe'
    Replies: 0
    Last Post: August 17th, 2006, 06:37 PM
  2. New LMI/Javascript Links Are Available Now
    By Trust in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 110
    Last Post: June 24th, 2006, 09:57 AM
  3. What assurance do we have that LMI's JavaScript will work?
    By Ron Bechdolt in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 6
    Last Post: June 5th, 2006, 05:25 PM
  4. My speculation on the LMI (Javascript links)
    By Akiva in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 30
    Last Post: May 30th, 2006, 03:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •