Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    273
    iRobot not working
    Clicking on the links in the iRobot drops gives me an error "This link is not active!", but the link is active. When I enter the link, it takes me to the iRobot site, but when I try to use the same link through GC, it errors.

    Anyone else?

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    273
    nevermind, works fine now. I forgot there's a delay between when you make a Performics active link and when it actually works.

  3. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. iRobot Performics links are showing my real name in URL !!!
    By kse in forum Google Affiliate Network - GAN
    Replies: 7
    Last Post: May 7th, 2008, 10:06 AM
  2. iRobot is now available at GoldenCAN
    By GoldenCAN in forum GoldenCAN
    Replies: 0
    Last Post: August 8th, 2006, 04:21 PM
  3. Seems to be working....
    By M_Diddy in forum Rakuten LinkShare - LS
    Replies: 0
    Last Post: May 6th, 2005, 01:32 AM
  4. "We're working on it..."
    By sjangro in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 4
    Last Post: September 18th, 2002, 04:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •