Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Web Ho - Design B!tch ~Michelle's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Michigan
    Posts
    2,040
    Question Setting your default website???
    In my website settings, I have more than one website listed.

    Does anyone know if there is a way to change which website is the default website?

    Right now it is one of my less important sites by default and I will like to change it my main site that is updated daily, etc. That way. when a merchant sends me links, etc, the correct PID will already be in place.
    ~Michelle
    "All I ask is a chance to prove that money can't make me happy."
    "Work to become, not to acquire." -- Confucius

  2. #2
    Full Member RickPlmr's Avatar
    Join Date
    July 6th, 2006
    Location
    Oregon
    Posts
    489
    I don't think there's a way, but I sure hope they add that feature in the future!

    On a related note, be careful when you add a new website... if you get it wrong and try to delete it, you'll see that it only marks your entry as "Deleted" but it keeps it in the dropdown list of websites! So now I have two listings for one of my websites, one is marked as deleted and the other is the real one. Not a huge thing, but definitely annoying.

  3. #3
    Web Ho - Design B!tch ~Michelle's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Michigan
    Posts
    2,040
    I discovered that too. I went in and marked all the deleted websites as such in the website name.

    Hate when you delete something and it stays in the list. Grrrrrr




    Quote Originally Posted by RickPlmr
    On a related note, be careful when you add a new website... if you get it wrong and try to delete it, you'll see that it only marks your entry as "Deleted" but it keeps it in the dropdown list of websites! So now I have two listings for one of my websites, one is marked as deleted and the other is the real one. Not a huge thing, but definitely annoying.
    ~Michelle
    "All I ask is a chance to prove that money can't make me happy."
    "Work to become, not to acquire." -- Confucius

  4. #4
    ABW Ambassador
    Join Date
    November 1st, 2005
    Posts
    2,064
    They should have these sort of things fixed years ago.. I can't believe this is still not done! There is also many problems with the links, try searching for a merchant links in a particular category and you also end up with thousands of links from other merchants, thats just one of many issues .. so many things that could easily be fixed but seems they can't be bothered.
    Hosting Discounts from Professional Rates Hosts - Deals and Coupons on Domain Names from GoDadday, Namecheap, Domain.com and more top registers.

  5. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. How to change my Default Website while applying for CJ programs
    By Million-Dollar-Baby in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 4
    Last Post: February 24th, 2009, 11:38 PM
  2. Can i set my default website to get link code ?
    By Vrindavan in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 5
    Last Post: March 6th, 2008, 05:04 AM
  3. Setting up Search on a Website
    By Booomerang in forum Introduce Yourself
    Replies: 0
    Last Post: September 28th, 2007, 11:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •