Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Pimp Duck popdawg's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Take off eh?
    Posts
    3,249
    Is anyone else having a hard time loading ABW pages? I have had to clear out my cookies several times in the last hour due to pages not loading or even the whole site not loading.
    Thx

  2. #2
    ABW Ambassador mousejockey's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    2,494
    Yep, seems to be okay now.

  3. #3
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    260
    same problem here just now, all i saw was a blank page.
    I think it is ok now

  4. #4
    Millionaire on training wheels Justdoit's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    792
    Had that problem a few hours ago , all is okay now.

  5. #5
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    260
    I think not . not long after posting the previous post , it started acting funny again

  6. #6
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    260
    I'm getting blank pages..

  7. #7
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    252
    me too experienced blank pages. What could be the reason Haiko?

  8. #8
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    260
    Maybe because now we have 5000 users [img]tongue.gif[/img]

  9. #9
    ABW Ambassador Joey's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    549
    There were a couple of hours where I couldn't get on at all... ABW works fine for me now.

    -Joey

  10. #10
    Full Member
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    290
    Yep, problem goin to the Performics forum just right now.

  11. #11
    Member Webperson's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    120
    Yep, having problems with almost every board except this one. Much earlier I couldn't bring up the hime page.

  12. #12
    ABW Founder Haiko de Poel, Jr.'s Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    New York
    Posts
    21,609
    All,

    I've been offline since 4pm yesterday afternoon, I'll fix it all now.

    Haiko

  13. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. My Pages with GoldenCAN are not loading
    By kse in forum GoldenCAN
    Replies: 6
    Last Post: September 26th, 2008, 07:38 AM
  2. Slow Loading CJ Pages
    By Jakpot in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 3
    Last Post: September 6th, 2003, 08:59 AM
  3. Anyone else having problems with the forum loading
    By cazzie in forum Midnight Cafe'
    Replies: 8
    Last Post: October 4th, 2002, 10:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •