Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ABW Veteran Mr. Sal's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    6,795
    Question Question About Line Spacing
    I have notice that when we're on the GoldenCan site, the names of the merchants displayed on the store integration page sample, are all one below the other one like this:
    • merchant 1
    • merchant 2
    • merchant 3
    But, when the whe have the code, live on our sites, it shows up like this:
    • merchant 1
      ---
    • merchant 2
      ----
    • merchant 3
    I see that the links can use my own CSS code, but I don't see how I can make the links get closer, like on the sample stores.

    Is there a way to make the merchants links, show up on our sites without the line spacing?

  2. #2
    Mr. GoldenCan
    Join Date
    May 30th, 2005
    Posts
    975
    Quote Originally Posted by Mr. Sal
    I have notice that when we're on the GoldenCan site, the names of the merchants displayed on the store integration page sample, are all one below the other one like this:
    • merchant 1
    • merchant 2
    • merchant 3
    But, when the whe have the code, live on our sites, it shows up like this:
    • merchant 1
      ---
    • merchant 2
      ----
    • merchant 3
    I see that the links can use my own CSS code, but I don't see how I can make the links get closer, like on the sample stores.

    Is there a way to make the merchants links, show up on our sites without the line spacing?
    Sorry i missed the post and did not get a chance to reply back quickly.

    GoldenCAN GetData is using standard HTML tags like <LI>

    You should be able to control the spacing in your own CSS as you like.

  3. #3
    ABW Veteran Mr. Sal's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Posts
    6,795
    Quote Originally Posted by GoldenCAN
    Sorry i missed the post and did not get a chance to reply back quickly.

    GoldenCAN GetData is using standard HTML tags like <LI>

    You should be able to control the spacing in your own CSS as you like.
    That's ok Asif,

    I was only wondering about doing it with javascript, because I am not using the GetData version.

    But it's not a big deal, I can live with the line spacing the way it's showing for now, I rather have that, than use the GetData version, and have the same HTML code as many others GoldenCan users.

    The JavaScript code has some advantages, even if it's not 100% reliable for one reason or another.

  4. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Featured: Was the last line really necessary
    By oranges in forum Midnight Cafe'
    Replies: 5
    Last Post: August 11th, 2013, 06:57 PM
  2. Spacing
    By artrebel in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 3
    Last Post: December 22nd, 2009, 12:56 PM
  3. Temporarily Off Line Question...
    By Renee' in forum ShareASale - SAS
    Replies: 8
    Last Post: October 11th, 2008, 11:16 PM
  4. Basic HTML Question - Spacing Between Lines
    By Trust in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 21
    Last Post: September 25th, 2006, 01:39 PM
  5. CJ Still Off Line
    By Jakpot in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 24
    Last Post: December 7th, 2002, 11:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •