Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    November 8th, 2006
    Location
    Indiana
    Posts
    38
    Forgetting to change my site getting links
    Hello,

    I've found myself forgetting to switch which site for the banner and links I'm getting for. I've might have also done the same thing for my coupon and data feeds.

    Does that affect anything or does it really not matter?

    Thanks for the help.

  2. #2
    Influencer Marketing GravityFed's Avatar
    Join Date
    January 18th, 2005
    Location
    Ithaca & Park City
    Posts
    3,338
    Hello Derrick,

    If you add links configured for a specific website to another website (other than the one you configured the subscription campaign for), the only issue would be that your reporting would not be accurate.

    Tracking of clicks and sales would still work, but your data would report as coming through the site ID you used to configure the subscription campaign.

    Thanks for the post,

    Gary M

  3. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Change Site Language without leaving current site section
    By G-WebServices in forum Programming / Datafeeds / Tools
    Replies: 7
    Last Post: April 10th, 2008, 10:12 PM
  2. REI Change Your Links
    By Trust in forum Commission Junction - CJ
    Replies: 2
    Last Post: March 12th, 2005, 12:02 PM
  3. To Change Links or Not???
    By Packy in forum Midnight Cafe'
    Replies: 10
    Last Post: September 17th, 2004, 06:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •