Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    August 16th, 2006
    Location
    NL
    Posts
    23
    Post problem with PetcareRx datafeed
    I tried to make a product page with the feed of PetcareRx, it looks alright but when I click on the products this comes up:

    Server Error in '/' Application.
    The resource cannot be found.
    Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

    Requested Url: /pcarerx/advancedlinklanding.aspx

    This is with every product I try.

    Isabella

  2. #2
    Affiliate Manager
    Join Date
    April 9th, 2006
    Location
    Toronto
    Posts
    89
    I've passed this info on to their account manager at CJ for you, Isabelle, or you might want to contact Ken Directly about it so that if there is an unknown problem with the feed at their end, they will be able to investigate.

    Cheers!

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    August 16th, 2006
    Location
    NL
    Posts
    23
    Thanks for your help, but who is Ken ?
    How can I contact him, I became an affiliate with PetcareRx a few weeks ago...

    Isabella

  4. #4
    Affiliate Manager
    Join Date
    April 9th, 2006
    Location
    Toronto
    Posts
    89
    Quote Originally Posted by tulip
    Thanks for your help, but who is Ken ?
    How can I contact him, I became an affiliate with PetcareRx a few weeks ago...

    Isabella
    I'm glad to help! Ken Kunz is the Director of Affiliate Marketing over at PetCareRX. He's a really personable guy and very easy to speak with, so don't hesitate to call directly him directly.

  5. #5
    Full Member JessieJ's Avatar
    Join Date
    July 13th, 2006
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    426
    Hi Isabella,

    Doug, thanks for identifying that!

    Isabella, has your problem been resolved? Please let me know if you continue to have issues.

    -- JessieJ

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    August 16th, 2006
    Location
    NL
    Posts
    23
    I think it is working ok now Jessie, have tried several product links all came up.

    Thanks.

  7. Newsletter Signup

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Datafeed problem??
    By aouchie in forum Cusimano.com Scripts
    Replies: 2
    Last Post: March 7th, 2004, 01:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •